Akülü tekerlekli sandalye, tekerlekli sandalyeler kapsamında bulunan modellerden bir tanesidir. Bu modeller adından da anlaşılabileceği üzere aküye sahiptir. Kişi tarafından joystick ile rahatça kontrol edilebilir.

Bazı insanların doğuştan gelen yürüme engelleri olabilmektedir. Ayrıca sonradan yaşanan bir hastalık veya kaza da geçici ya da kalıcı olarak engellere yol açabilir. Tekerlekli sandalyeler, bu gibi durumlarda kişilerin daha rahat hareket edebilmesi için sunulmaktadır.

Eğer tekerlekli sandalye almak istiyorsanız, bu hızlı bir şekilde verilmesi gereken bir karar değildir. Her akülü model kendi içinde farklı ürünlere sahip olduğu için tümünü incelemek, aralarından kullanacak kişi için en uygun olana karar vermek önerilir.

Beden Yapısı

Günümüzde imal edilen farklı tekerlekli sandalye modelleri vardır. Bunların oturma genişlikleri ve ağırlıkları farklılık gösterebilmektedir. Her ne kadar bunların arasında büyük farklılıklar yok gibi dursa da oturan kişinin konforu için büyük bir önem taşımaktadır.

Bu nedenle akülü tekerlekli sandalye almayı planlıyorsanız önce kim oturacaksa ağırlığını ve oturma genişliğini öğrenmeniz önerilir. Ardından da buna uygun ürünleri değerlendirerek karar verilmelidir. Böylece sorunsuz bir şekilde kullanılabilen sandalyeler elde edilebilir.

Fonksiyonları

Her tekerlekli sandalyenin sahip olduğu fonksiyonlar farklılık gösterebilir. Dolayısıyla almadan önce bunları da ayrıntılı olarak incelemeniz önerilir. Böylece daha işlevsel bir kullanım elde edilebilir.

Mesafe

Akülü tekerlekli sandalye kapsamında farklı ürünler vardır. Bunların her birinin aküsü ve motor gücü farklılık gösterir. Dolayısıyla tam şarj olduğu zaman kat edebilecekleri yol standart değildir.

Eğer şarjın kısa sürede bitmemesini, uzun süre sorunsuz şekilde uzun süre kullanabilmeyi istiyorsanız ne kadar mesafe gidebildiğine de göz atılması gerekir.

Tekerlekli Sandalye Bağışı

Türkiye ihtiyacı olanlara çok sayıda yardım sunmaktadır. Bu kapsamda tekerlekli sandalye gereksinimi bulunanlara, belirli oranlarda devlet desteği de verilmektedir. Ayrıca Müge Anlı tekerlekli sandalye bağışı gibi farklı seçenekler de yer almaktadır.

Bugüne kadar kaliteli hizmetlerini devam ettirmek olan Tekerlekli Sandalyeci, kaliteden ödün vermeden farklı markaların tekerlekli sandalyelerini sizlere ulaştırmaktadır. Her birini inceleyebilir, aralarından en uygun olanı keşfedebilirsiniz.