En kaliteli ürünlerin satışının yapıldığı Hepsiburada, 2001 yılından beri online alışveriş hizmetini her geçen gün geliştirerek müşterilerine sunmaktadır. Teknolojinin tüm getirilerine uygun olarak hizmetler sunan alışveriş sitesi 16 milyondan fazla sahip olduğu kullanıcısı ile sektörde lider konumunda yer almaktadır. Bütün müşterilerine farklı farklı indirimler yaparak ayrıcalıklı alışveriş her koşulunu en iyi şekilde müşterilerine gösteren alışveriş sitesi, dünyanın pek çok noktasına da ürün gönderimi yapmaktadır. Hepsiburada alışveriş sitesinde yer alan tüm ürünler her bütçeye hitap edebilecek fiyatlandırmalar ile çeşitli şekilde satın alımlara sunulmaktadır. Modayı yakından takip edenlerin en çok alışveriş yaptığı platform olan Hepsiburada, birbirinden farklı bileklik modelleri ile modayı sizlere en iyi şekilde yansıtmaktadır. Alışveriş sitesi içerisinde yer alan tüm ürünler müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde kategorilere ayrılarak kolay bulunabilir   özelliği sayesinde hızlı ve pratik bir alışveriş deneyimini sağlamaktadır. Sadece ihtiyaç bazlı ürünler değil kullanıcıların sevdiklerine hediye edebileceği her çeşit ürünün yer aldığı alışveriş sitesinde, hediye paketi ve not yazma fırsatı ile de hediyelerin en iyi şekilde ulaşmasını alışveriş sitesi sağlamaktadır. En değerli anlar için hediye olarak verilebilen gümüş yüzük çeşitlerinin en seçkin marka ürünleri Hepsiburada’da yer almaktadır.

Hepsiburada alışveriş sitesi, kullanıcılarına ödeme kısmında uluslararası sertifikalara sahip olan bir ödeme kanalı ile hizmet vererek ödeme adımında oluşabilecek her türlü soruna karşı önlem almaktadır. Güvenli ödeme adımları ile çok kısa bir sürede ücret ödemesini gerçekleştiren alışveriş sitesi, ödemelerde belirli ücretlendirme limitlerinin üzerinde yer alan siparişlerde müşterilerine peşin fiyatına taksit, havale, EFT ya da direk olarak değişen taksit aralıklarında ürün satın alım imkanını da sağlamaktadır.

Uygun Fiyatlara Bilezik Sahibi Olun

Alışveriş sitesi bünyesinde; giyim, kozmetik, kişisel bakım, sağlık, hijyen, süpermarket, ev, yaşam, kırtasiye, bahçe, ofis, elektronik, anne, bebek, oyuncak, spor, outdoor, Pet Shop, kitap, müzik, hobi kategorilerinde ayrı ayrı 20 milyondan fazla ürünü müşterilerine sunmaktadır. Değerli ürünler arasında yer alan 22 ayar burma bilezik gibi altın ve pırlanta ürünlerinin satışı da Hepsiburada alışveriş sitesinde yapılmaktadır. Birbirinden farklı bu ürünleri uygun fiyatlı bir şekilde atışa koyan alışveriş sitesi müşterilerinin kargolarını tahmini olarak verilen süre aralıklarında teslim etmektedir. Tahmini süre aralıklarını geçen kargo süreçlerinde de Hepsiburada değerli müşterilerine süreç hakkında bilgi aktarımı yapmaktadır. Alışveriş sitesi hızlı gönderim imkânı fırsatı ile de yakın şehirlere aynı gün içerisinde veya 48 saat içerisinde ürün gönderimini yapmaktadır. Satın alınan her ürün Hepsiburada güvencesi ile orijinal kutusu ve faturası ile birlikte gönderilmektedir. Alışveriş sitesi fatura hizmetlerinde e-fatura hizmeti kullanmaktadır.

Hepsiburada mesafeli satış sözleşmesi prosedürlerine uyarak, her adımında profesyonelliğini ortaya koymaktadır. Değerli kullanıcılarına hediye çeki fırsatlarının yanı sıra özel indirimler sunan alışveriş sitesi, eski- yeni kampanyası gibi daha pek çok kampanyalı fırsatları değişen zaman aralıklarında yenileyerek kullanıcılarının hizmetine sunmaktadır. Alışveriş sitesi üye kullanıcılarına her alışverişlerinde belirli bir puan sistemi dahilinde puanlar vererek, puanlar ile indirim çekleri ve kargo ücretinden muaf olma ve daha pek çok cazip avantajı müşterilerine yararlanma hakkını sağlamaktadır. Alışveriş sitesi güvenilir tedarikçi ağı ile stok sorunları yaşamadan, müşterilerini hiçbir zaman mağdur etmemektedir. Hepsiburada alışveriş sitesi, dünyaca ünlü en seçkin markaları müşterileri ile buluşturarak, kaliteyi ucuza almanın en avantajlı fırsatlarını müşterilerine vermektedir. Yeni nesil alışverişin en pratik şekilde yapılabildiği Hepsiburada kusursuz bir şekilde alışveriş yapmanın en doğru adresidir.