Alüminyum Priz Kasası Avantajları

Alüminyum ve plastiğin kusursuz uyumunu gözler önüne seren bu model, tasarımsal açıdan son derece avantajlıdır. İç mekanın tasarımını desteklemek amacıyla ürün arayışında olan bireylerin, bu priz kasalarını zahmetsiz bir şekilde tercih etmeleri mümkündür. Bununla birlikte siyah, gri ve beyaz olmak üzere 3 renk alternatifi da mevcuttur. Bu ise alışılmış sınırların dışına çıkmak ve iç mekan tasarımını en küçük detaylarla dahi desteklemek isteyen bireyler açısından büyük avantajdır. Ürünün bünyesinde taşımakta olduğu diğer avantajlar ise aşağıda verildiği gibidir.

1. Universal priz yuvası

Bilindiği üzere priz yuvalarının belirli standartları vardır. Bu genel standartlar ise yuvaların büyük bir kısmında aynıdır. Ancak bu prizlerin her türlü ihtiyaca karşılık verebilmeleri mümkün değildir. İhtiyaçlara yönelik çözümler üretebilmek amacıyla ise Universal priz yuvaları geliştirilmiştir. Bu yuvalarla birlikte 45 x 45, 45 x 22,5 mm olan prizlerin, telefon kablolarının, dataların ve daha bir dizi ürünün bir arada kullanılması mümkün kılınmaktadır. Böylelikle dik olan adaptörlere ek fişler de doğrudan kasanın içerisinde yer alan yuvaya takılabilmektedir.

2. Dayanıklı gövde yapısı

Alüminyum priz kasaları, tasarımsal avantajlarının yanı sıra son derece dayanıklı olan ürünlerdir. Alüminyum gövdeden oluşmaları sebebiyle deformasyona uğrama ihtimalleri oldukça düşüktür. Bu sebeple olumsuz şartlarda dahi sorunsuz bir şekilde ve uzun süreler boyunca kullanılmaları mümkündür. Bununla birlikte gerek tasarımları gerekse de dayanıklı yapıları kaçak ve kısa devre gibi sorunların önüne geçmek amacıyla özel olarak tasarlanmıştır.

3. Çeşitli boyutlarda üretim imkanı

Ürünün kullanılacağı alana bağlı olarak boyut ihtiyaçlarının da değişkenlik göstermesi muhtemeldir. Alüminyum priz kasaları ise kullanılacakları alana bağlı olarak farklı boyutlarda üretilebilmektedir.

Peki, Blok Priz ihtiyacını nasıl karşılayacaksınız? Bu konuda mutlaka kaliteli ve alanında uzman firmalar ile çalışmalısınız. 45XBlokPriz her biri alanında uzman profesyonellerden oluşan tecrübeli kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile hem kurumlar hem bireyler için profesyonel çözümler üretiyor.

Sizde 45XBlokPriz ile iletişime geçerek istediğini blok priz seçeneklerini güvenle temin edebilirsiniz.