Yürüyüş için avukatlar İstasyon Meydanı'nda buluştu. Buradan servis araçlarıyla Çamlıyayla Korucak Köyü’ne hareket edildi. Kadıncık Barajı'nın kenarından, hurma tarlalarının içerisinden patika yolun takip edildiği güzergahta 4 saatlik yürüyüşte avukatlar stres attılar. 12 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılan 88 avukat sonbaharın renk tonları eşliğinde mükemmel bir gün geçirdiler. Güzergah boyunca avukatlar 8 kez mola verdi.

Etkinliğe, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Spor Komisyonu Koordinatörü Av. Özcan Delihasan, Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Av. Duygu Özgüven, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Gül Yalçın Aslan, Av. Nevzat Elçi, TBB delegesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Disiplin Kurulu Başkanı Av. Filiz Kaçan Yatmaz, Spor Komisyonu Başkanı Av. Sefa Ün, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Av. Fatih Aslan, avukatlar, stajyer avukatlar, hukuk fakültesi öğrencileri ve aileleri katıldı. Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ise Eskişehir ‘de katıldığı toplantı dönüşünde meslektaşlarıyla buluştu.

Yoğun programı nedeniyle geziye katılamadığını belirten Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, “İlk doğa yürüyüşümüzü iki hafta önce Belemediğe gerçekleştirmiştik. Meslektaşlarımız tarafından çok büyük ilgi gördü, mesleki dayanışma adına güzel birliktelik sağladık. Bugün de farklı bir rotaya doğa yürüyüşü düzenledik. Etkinliğimizi organize eden Spor Komisyonu ve Kültür Sanat Komisyonu Başkanlarımıza, komisyon üyelerine, katılım sağlayan meslektaşlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Geziyi organize eden Adana Barosu Spor ve Kültür Sanat Komisyonları Başkanları Av. Sefa Ün ve Av. Fatih Aslan da “Kentin boğucu havası, trafiği, gürültüsü ve iş stresinden uzak kuş sesleri eşliğinde sonbaharın renk tonları içerisinde adeta kendimizi bulduk. Rehberlerimiz Efe Cansu, Hüseyin Birbiri, Lütfiye Cansu, Tuğba Çiftçi ve Pelin Sertler’e de teşekkür ediyoruz"