Birevim kampanyaları öncelikle banka kredisi kullanmak zorunda kalınmadan ev satın alınabilmesi amacı ile oluşturulmuştur. Sistemin kalitesi ve getirmiş olduğu sonuçlardan memnun kalınması gibi sonuçlar kapsamında ise firma üzerinden araba alınma imkânı da getirilmiştir.

Birevim 2020 araba kampanyaları genel itibari ile faizsiz peşinatsız araç alımını garanti etmektedir. Araçlarını firma üzerinden satın almak isteyenler için farklı alternatifler sunulmaktadır. Bilindiği üzere her kişinin ya da ailenin gelir seviyesi aynı değildir. Bu neden yüzünden firma çeşitli gelir gruplarına uygun kampanyaları sunarak günümüzde lüks olmaktan çıkan araçların alınmasına yardımcı olmaktadır.

Birevim Taksitle Araba Almak

Ülkemizde gayrimenkul ya da araç alımlarının klasik yöntemleri bulunmaktadır. Pek çok aile uzun yıllar birikim yaparak peşin alım yöntemini tercih etmektedir. Ancak birikimler uzun sürdüğü için acil ihtiyaçlarda alımların gerçekleşmesi için geri ödenmesinde yüklü faiz oranları bulunan kredilere başvurulması gerekmektedir. Birevim taksitle araba alma fırsatı ile birlikte ülkemizdeki kredi sorununu çözmeyi hedeflemektedir. Katılımcılar konut alımlarında olduğu gibi araçlarını da kredi çekmek zorunda kalmadan temin edebilmektedir. Çünkü sistemin oluşturduğu kampanyalarda peşinat gibi istemler yer almamaktadır. Aylık birikimler ya da tasarruflar üzerinden işleyen sistem ile birlikte herkes hayalini kurduğu araca sahip olabilmektedir.

Birevim Araba Kampanyalarına Katılım

Katılımı mümkün olan Birevim araba kampanyaları kapsamında kişiler öncelikle bir talepte bulunmalıdır. Gerek şubelerden gerekse internet üzerinden gönderilen talepler çerçevesinde firma yetkilileri bireylere anında geri dönüş yapmaktadır. Geri dönüşlerle birlikte geçerli kampanyalar hakkında bilgi verilmektedir. Verilen bilgiler arasında peşinat ödemelerinin isteğe bağlı olduğu, ödeme planlarının ise gelir dağılımına göre esneklik gösterebileceğinin altı çizilmektedir. Böylelikle katılımcılar aylık ne kadar para ödeyebileceklerine göre uygun bir gruba yerleştirilmektedir. Grup içerisinde bulunan kişilerden her ay biri kura yöntemi ile seçilmektedir. Toplanan aylık para ise seçilen kişinin hayalini kurduğu aracı almasını sağlamaktadır. Bu şekilde grupta yer alan herkes araçlarını alabilmektedir.

https://www.birevimolsa.net/