Samsung cep telefonu modelleri arasında en özel serilerinden olan Galaxy serisinin yeni üyesi Note20, çok yakın bir zamanda tüm dünyaya tanıtıldı. Serinin standart donanımlarının ve tasarımlarının yanında yepyeni mükemmel özelliklerin de eklendiği ürünler kusursuz yapılarıyla beğeniye sunuldu. Tasarımından donanım kalitesine, ekran kalitesinden mükemmel piksel iyileştirmelerine kadar üstün özellikler sergileyen bu ürünler piyasaya bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. İşlemci değerleri bakımından önceki modellerine göre çok daha performanslı işlemcilerle karşımıza çıkmaktadır. Eylül başlarında satışa sunulması beklenen serinin tüm modelleri tutkunları tarafından merakla ve sabırsızlıkla beklenmektedir. Kendine özel bir kullanıcı kitlesi bulunan Note serisi, Samsung’un amiral gemisi telefonu olarak lanse edilmektedir. Serinin ilk cihazlarıyla birlikte kalemle telefonu mükemmel bir uyumla buluşturmayı başaran Samsung, her anlamda profesyonel bir deneyimi kullanıcılarına sunuyor. İş dünyasının profesyonel kullanıcılarına benzersiz özellikleriyle tam anlamıyla dijital asistan hizmetleri verebilmektedir. En gelişmiş bilgisayar özelliklerini Note20 serisinde rahatlıkla kullanmak mümkündür. Bunun yanı sıra en yüksek piksel değerlerine sahip kamerası ile en özel anlarınızı video kayıt olarak ya da fotoğraf formatında yakalayabilme fırsatını sunmaktadır. Her yeni modelinde kapsamlı değişiklikler yapan marka, Note20 serisinde de yine aynı politikayı devam ettirmektedir. Özellikle ekran ve kamera görüntü kalitesini mükemmel seviyelere çıkararak profesyonel kamera performansını mobil cihazda kullanıcılarına sunuyor. Hiçbir zaman soluk renklerle karşılaşmayacağınızın garantisini verebilen bir model olan Note20, her bir kullanıcıyı amatör bir kameraman haline dönüştürmektedir. Samsung Galaxy Note20 Mistik Bronz, Mistik Yeşil ve Mistik Gri renklerle satışa sunuluyor. Note 20 Ultra ise Mistik Beyaz, Mistik Siyah ve Mistik Bronz renkleriyle satışa sunuluyor.

Mükemmel S Pen Deneyimiyle Note 20 Serisi

Kalemli telefon denildiğinde akla ilk gelen ürün Samsung Galaxy Note serisidir. Seri, bu alanda hemen hemen hiçbir marka ile rekabet etmek zorunda kalmayan telefonlardan oluşmaktadır. Bu piyasadaki en güncel telefon olan Galaxy Note20 serisinde kullanılan kalemlere oldukça yeni özellikler getirildi. Bundan önceki modellerde olmayan beş yeni özellikle adeta elinizde bir sihirbaz sopası bulundururcasına muhteşem işlevleri rahatlıkla yerine getirebilmektesiniz. S Pen ile yeni modellerde ekran görüntüsü almak artık çok daha kolay. Bunun yanı sıra telefon içerisindeki uygulamaları kullanırken ya da bir sunum esnasında basit kalem hareketleriyle erişim kolaylığı özellikleri de bulunuyor. İşlevlerinin yanı sıra tasarımında da özgünlük taşıtan bu kalemler serinin benzersiz parçalarından biri haline gelmiş durumda. Kalem düğmesi ve ekranla temas ettiği anlardaki hassasiyeti, yeni seriyle beraber çok daha geliştirilerek kullanıcılarına sunulmaktadır. Özellikle iş dünyasında yoğun bir kullanım alanı bulunan Galaxy Note serisi, detaylı ya da ayaküstü toplantılarda istenilen notların tutulması sırasında mükemmel duruşu sunmaktadır. Hem eğitim hayatında hem de iş hayatında oldukça ideal bir telefon görünümünde olan Note serileri, kalem kullanma olanağıyla rakipsiz olduğu bu alanda çıkardığı her bir modelde devrim niteliğinde yenilikler ortaya koymaktadır. Herhangi bir ortamda Galaxy Note20 ile not aldığınız anlardaki ses kayıtları da otomatik olarak kaydedilmektedir. Bu sayede hangi konuda olursa olsun hiçbir ayrıntıyı kaçırmamanızı sağlamaktadır. Samsung son serisinde hem tasarım hem de donanım anlamında benzersiz bir kalem deneyimini kullanıcılarına sunmaktadır.

Çağı Aşan Özelliklere Sahip Note20 Serisi

Galaxy Note20 serisinde alınan notlar her zaman Note uygulamasına kaydedilerek kullanıcı erişimine açık bir şekilde arşivlenmektedir. Yeni serideki en kullanışlı özellik ise bu uygulamayla kaydedilen her bir notun başka platformlarda ve işletim sistemlerinde de çok rahat bir şekilde görüntülenebilmesidir. Bu entegrasyon, daha kullanışlı ve tutkunları tarafından takdir gören bir özellik olarak yeni seri modellerine eklenmiştir. Samsung kullanıcı hesabı ile girilen her cihazda bu notlar rahatlıkla görülebilmektedir. Herhangi bir toplantı sırasında alınan notlar yazım esnasındaki kötü görünümü ortadan kaldırmak için yazılanları hizalama özelliğiyle daha anlaşılır deneyim sunmaktadır. Başka uygulamalar içerisinde bulunan PDF dosyaları Notes uygulaması içerisine rahatlıkla entegre edilebilmektedir. Ayrıca herhangi bir toplantı ya da ödev için hazırlanan çizimlerin PowerPoint olarak hızlı bir şekilde aktarımı sağlanabilmektedir. Benzersiz özellikleriyle mükemmel donanımlara sahip mikro bir bilgisayar hissiyatını almanızı sağlayan Note20 serisine getirilen yeniliklerden bir diğeri ise dosyalama yöntemidir. Standart bilgisayarlarda bulunan klasör oluşturma sistemi kendi tarzıyla Note20 serisinde de kullanılmaya başlanmıştır. Bilgisayar mantığı ile ortaya konulan klasör sistemi telefon bağımlıları tarafından en çok desteklenen ve beklenilen özelliklerden bir tanesidir. Devrim niteliğindeki bir diğer yeni özellik ise Note20 telefonun Windows işletim sistemi bulunan bir bilgisayarın ekranına yansıtılabilmesi sağlanmıştır. Bunun yanı sıra güncellemeler ile birlikte bilgisayarda oluşturulabilecek bir kısayol sayesinde telefon ekranına ulaşmak çok daha kolay olabilecektir. Telefon ile yapabildiğiniz her bir işlemi bilgisayar ekranından yapabilmekle birlikte her türlü bildirimi görüntülemek ve bu bildirimler ile ilgili işlem yapmak artık bilgisayar ekranından çok daha kolay bir hal almıştır.

Samsung Galaxy Note20 Serisinin Donanım Kabiliyeti ve Yenilikleri

Samsung Galaxy Note ailesinin yeni üyeleri Note20 ve Note20 Ultra benzersiz özellikler ve geliştirmelerle kullanıcılarının beğenisine sunulmaktadır. Serinin en küçük üyelerinden olan Note20, 6,7 inç büyüklüğe ve Infinity-O OLED bir ekrana sahiptir. Snapdragon 865+ ve Exynos 990 ile güçlendirilmiş işlemci kapasitesine ulaşmış ve RAM kapasitesi 8 GB kadar artırılmıştır. Bu tip telefonlarda kullanıcıların en çok dikkat ettiği konuların başında dâhili depolama hafızası kapasitesidir. Her türlü işlemin yapılabildiği ve notların alındığı bu telefonlar 250 GB kapasitesinde dâhili depolama hafıza kapasitesiyle kullanıcılarına sunulmaktadır. Ortalama bir bilgisayar hafızasına denk gelen bu kapasite komple bir cihaz olduğunu kanıtlamıştır. Ana kamerası 64 MP olan telefonda diğer kameralar ultra geniş açı özelliğiyle 12 MP olarak tanımlanmaktadır. Samsung’un amiral gemisi telefon serisinin en yeni bir diğer üyesi ise Samsung Galaxy Note20 Ultra mükemmel özellikleriyle farklı bir deneyim hissetmenizi sağlamaktadır. Gün ışığında muhteşem bir görüntü kalitesini sunan AMOLED 2X ekranı ile yansıma oluşumunu engelleyen 1500 nit parlaklığa sahiptir. Uzun süreli kullanımlarda göz yorgunluğu yaratan mavi ışık oranını düşürerek daha sağlıklı bir kullanım sunmaktadır. Mükemmel bir ekran kaydırma deneyimi sunan 120 hz ekran dokunmatiğindeki hassasiyet derecesi ile inanılmaz bir performans ortaya koymaktadır. Bu özelliği sayesinde S Pen ile yazarken gerçek kalem kâğıt kullanıyor hissine kapılmanız oldukça mümkündür. 4500 mAh’lik gelişmiş pil kapasitesi sayesinde maksimum performansla tüm gün rahatlıkla kullanabileceğiniz mükemmeli arayan bir telefon halini almıştır. Tüm bu özellikleriyle ailenin en yeni üyeleri tüm dünyada büyük bir heyecan yaratmıştır.