Büyükçekmece’den 2008 yılında ayrılarak ilçe haline gelen Esenyurt, hızla gelişen yapısı ile dikkat çekiyor. İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan ve bulunduğu konum itibari ile önemli bir güzergaha sahip olan Esenyurt, yatırımcılarını bekliyor. Satılık dairelerin yer aldığı Esenyurt’ta kendinize ait yeni bir yaşam alanı bulabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun bir daireyi Emlakjet üzerinden belirleyip Esenyurt’taki satılık konutları inceleyebilirsiniz. Esenyurt satılık daire incelemenizi kendi kriterlerinize göre yapabilirsiniz. Büyükçekmece ve Başakşehir gibi ilçelere yakın olan Esenyurt, geniş bir ulaşım ağına sahiptir. Aktarma yaparak gün içinde İstanbul’un hemen her ilçesine kısa sürede ulaşabilirsiniz. Esenyurt’ta yer alan alışveriş merkezleri ve birçok işletmelerden günlük alışverişinizi yapabilirsiniz. İster 1+1, isterseniz 4+1 büyüklüğüne sahip daireleri direkt satın alabilir ve yeni bir hayata adım atabilirsiniz. Esenyurt, iş yerlerine yakındır ve büyük firmaların yer aldığı noktalara kolay ulaşım sağlayabilirsiniz. Esenyurt’ta yer alan istediğiniz herhangi bir daireyi kolay bir şekilde satın alabilir ve yatırımınızı değerlendirebilirsiniz.

Oda Sayısını Kendiniz Belirleyin

Esenyurt’ta birçok satılık daire ilanları arasında, size en uygun konutları kendiniz kolay bir şekilde belirleyebilirsiniz. Yatırımcıların ve daire sahibi olmak isteyenlerin en çok dikakt ettiği unsurlardan biri de konutun oda sayısıdır. Eğer büyük ve kalabalık bir aileye sahipseniz 3+1 yada 4+1 oda sayısına sahip dairelere göz atabilirsiniz. Dilerseniz tek başınıza yaşayacaksanız 1+1 daireleri de inceleyebilirsiniz. Esenyurt’ta istediğiniz fiyat aralığına sahip daireleri görebilir ve inceleme fırsatını bulabilirsiniz. Oda sayısı sizin için önemli değilse ve daireyi kiraya vermek istiyorsanız Emlakjet üzerinden ilan verebilirsiniz. Emlakjet, satılık ve kiralık daireleri size hızlı bir şekilde sunar. Aynı zamanda satılık dairelerin diğer özellikleri de Emlakjet üzerinden inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Esenyurt’ta yer alan dairelerin haritadan konumuna ulaşabilir ve bu konutları ziyaret edebilirsiniz. Dairelerin hangi konumda bulunduğunu harita üzerinden görebilir ve buralara kolay ulaşabilirsiniz. Günübirlik geziler ile Emlakjet üzerinden belirlediğiniz daireleri tek tek görebilirsiniz.

Yatırım İçin İyi Bir Seçenek

Satın aldığınız daireyi eğer kendiniz ikamet etmeyecekseniz kiraya verebilir ve gelir elde edebilirsiniz. Emlakjet üzerinden kiraya vermek için satın almak istediğiniz daireleri inceleyebilir ve önemli detaylarını görebilirsiniz. Esenyurt’ta ülkenin dört bir yanından gelen işçiler ve memur kesimi de yer alır. Buralarda sahip olduğunuz herhangi bir daireyi kolay bir şekilde kiraya verebilirsiniz. Kira miktarını kendi bütçenize göre belirleyebilir ve birkaç gün içinde dairenize kiracı bulabilirsiniz. Esenyurt’ta emlak piyasası her geçen gün değerlenmektedir. Bu yıl satın aldığınız bir daireyi birkaç yıl sonra primlenerek tekrar satabilir ya da kiraya vererek düzenli bir gelir sağlayabilirsiniz. Yatırımlarınızı yapmak için Emlakjet’te yer alan Esenyurt satılık daire ilanlarına göz atabilir ve dairelerin özelliklerini not edebilirsiniz. Böylelikle satın almak istediğiniz daire hakkında önceden fikir sahibi olmuş olursunuz.