Faizsiz Ev Alma

 Farklı şekiller doğrultusunda hazırlanmış programlar ile beraber birikimevim peşinatsız ev fırsatını sizlere sunmaktan memnuniyet duyarız. Yepyeni ve kolay koşulların sağlandığı bir devrim olarak artık her bireyin ev sahibi olmasına olanak tanıyoruz. Üstelik bunu değişik tarihler ve koşullara bağlı olarak arzu edilen yöntemler üzerinden sunmaktayız.

 - Sabit sistem ile ev sahibi olma,

 - Erken teslimatlı sistem ile ev sahibi olma,

 - Serbest sistem üzerinden ev sahibi olma,

 Bu sistemler arasından tercih yapabilir ve farklı tarihler ile beraber ödeme yöntemlerine bağlı olarak kendi evinize sahip olabilirsiniz. Üzeri çok uygun fiyatlar ve cazip ödeme yöntemleri sayesinde, zorlanmadan taksitleri yatırabilir ve gönül rahatlığıyla kendi evinizde ailenizle beraber yaşayabilirsiniz.

 Kolayca Ev Sahibi Olmak

 Birikimevim olarak sizlere kolayca ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Üstelik bunu tamamen faizsiz ev seçeneği üzerinden değerlendirmeniz için özel bir olanak sağlamış durumdayız. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek finansal bir güç olarak kendi evinizi elde etmenize olarak tanıyoruz. Finansman olarak ne gibi bir miktar ayırdığınız ve hangi evi tercih ettiniz konusunda seçim yaparak işe başlayabilirsiniz. Almayı arzu ettiğiniz evi tercih ettikten sonra peşinatlı ya da peşinatsız şekilde evi almanız mümkündür.

 Kolay Taksitler ile Faizsiz Ev Alma

 Ödeme gücünüze bağlı olarak belirlenmiş taksit tutarları üzerinden, kira öder gibi ev sahibi olmak

fırsatını değerlendirmeniz için sizleri bekliyoruz. Kolay ve güvenilir şekilde kolayca ev sahibi olmanın rahatlığını sizlere sağlamaktan memnuniyet duyarız. Proje bedeli belirlenmesi ile beraber haklarınızı korumak amaçlı yapılan sözleşme üzerinden evinizin taksitlerini güvenli şekilde ödeme şansını elde edebilirsiniz. Faizsiz eve sahip olmak için sizi birikimevim şubelerine bekliyoruz.