Craft pırlanta olarak insanlara güvenilir mücevher alma imkanı veriyorlar. Gerçek pırlanta ürünleri sayesinde müşterilerinin özel anlarının özel hediyelerle unutulmaz olmasını sağlıyorlar. Pırlanta üretimi ve satışında 20 yıldan fazladır var olan firma müşterilerinin güvenilir alışveriş yapabilmesi için web sayfalarıyla hizmet veriyor. Pırlantalar deneyimli ekiplerin çalışmalarıyla üretilerek satışa sunuluyor. Ayrıca firma uluslararası sertifikaya sahip pırlanta yüzük ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor.

Firmanın Kaliteli Pırlanta Ürün Çeşitleri

Firma bayanların tercih ettiği pırlanta ürünlerin satışını yapıyor. Bu ürünler şıklığı sağlamanın yanı sıra evliliğin ya da nişanlılığın simgesi olarak da kullanılıyor.

Deneyimli firma tarafından satışa sunulan kaliteli pırlanta ürün çeşitleri şunlar oluyor;

- Kolye

- Yüzük

- Küpe

-Pure koleksiyonu

Bu ürünler farklı özelliklere sahip çeşitlerde üretilerek müşterilere ulaştırılıyor. Ürünlerin fiyatları ise türlerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Aşkların Simgesi Olan Yüzükler

Pırlanta firmasının kişiler tarafından en fazla tercih edilen ürünler arasında pırlanta yüzükler bulunuyor. Bu yüzükler aşkların simgesi olarak kişiler tarafından satın alınarak kullanılıyor ya da hediye ediliyor. Firma tarafından baget, coronet, tektaş, özel kesim, evlilik teklifi, tamtur ve baget pırlanta yüzük çeşitleri kampanyalı fiyatlarla alıcısına sunuluyor. Ayrıca yüzükler arasında uluslar arası sertifikaya sahip beştaş ve tektaş yüzükler de bulunuyor. Yüzük almak isteyenler yüzük çeşitlerini inceleyerek sipariş verebiliyorlar.

Pırlanta Yüzüklerde Renk Seçenekleri

Firma tarafından satışa sunulan yüzükler farklı renklerde bulunabiliyor. Bu renkler daha çok pırlantanın beyazlığını ifade eden D, E, F, G ve H renk yüzükler oluyor. Kişiler en beyaz renginde tektaş pırlanta yüzükler sahibi olmak isteyenler D ve E renk yüzükleri inceleyerek satın alabiliyorlar. Farklı karatlara sahip yüzükler arasından istediklerini seçip ölçülerini belirterek sipariş verebiliyorlar. Bu yüzükler HRD Antwerp tarafından verilen sertifikaya sahip yüzükler oluyor. Ayrıca bu ürünlerden satın alanlar bakım garantisi de elde ederek aynı gün kargoya verilen ürünlerini kısa sürede kullanabiliyorlar. Firmanın pırlanta yüzük çeşitlerinden satın almak isteyenlere 8 taksit sunuyor. Ayrıca alıcılarından kargo ücreti talebinde bulunmuyor.

Pure Koleksiyonu Ürünleri

Firmanın satış yaptığı ürünler arasında pure koleksiyonu ürünleri de yer alıyor. Bu ürünler yüzük, bileklik, kolye ve harf kolye çeşitleri oluyor. Bu ürünler firmaya ait sertifikaya sahip olan ürünler oluyor ve 3 yıl garantisi bulunuyor. Müşteriler garanti kapsamında bu ürünler için bakım hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. 14 ayar olan bu ürünler ücretsiz kargo seçeneğiyle 3 gün içinde teslim ediliyor.