Sektörde sıklıkla ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük nakliyesi, proje nakliyesi, konteyner nakliye faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Uzun yıllardır sektörde varlığını sürdürmekte, lojistik sektörünün hemen hemen her alanında yeterli bilgi ve tecrübeye sahip bir firmadır.

Aynı zamanda lojistik sektöründe önemli bir konu olan nakliye fiyatları konusunda da, müşterilerine gerekli destekleri sağlamaktadır. Nakliye ve lojistik firmaları hizmetlerini karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolu aracılığı ile sağlamaktadır. Müşterilerin yüklerinin özellikleri ve talepleri doğrultusunda gerekli planlamalar gerçekleştirilerek, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde sürecin sonlandırılması amaçlanmaktadır. Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerinden biri de parsiyel nakliyedir.

Şah Lojistik firması Hollanda parsiyel nakliye hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Lojistik sektöründe parça yük nakliyesi olarak da bilinmektedir. Az sayıda ürün gönderimi yapmak isteyen müşterilere parsiyel nakliye çözümleri sunulmaktadır. Parsiyel nakliye, maliyetler açısından da tasarruf sağlayan bir taşımacılık türüdür. Hollanda nakliye fiyatları yüklerin özellikleri doğrultusunda değişkenlik göstermektedir.

Türkiye – Hollanda arasında taşınacak olan yüklerin cinsi, boyutları, ağırlığı, hacmi, mesafe ve diğer özel koşullar çerçevesinde gerekli bilgiler müşterilerden sağlanarak hesaplamalar gerçekleştirilmektedir. Belirlenen nakliye fiyatı müşterilere sunulmaktadır. Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerinden bir diğeri de frigo nakliyedir.

Özellikle Türkiye – Hollanda ithalat ve ihracat faaliyetleri çerçevesinde önemli bir yere sahiptir. Frigo  Hollanda nakliye faaliyetleri ile iki ülke arasında gıda ürünlerinin taşımacılık faaliyetleri sürdürülmektedir.

Şah Lojistik firması Hollanda frigo nakliye fiyatları konusunda da gerekli planlamalarını gerçekleştirerek, müşterilerine uygun çözümler üretmektedir. Her türlü nakliye faaliyetlerinde gerekli destekleri sağlamaktadır.

Yüklerin istenilen noktadan toplanması, depolanması, paketlenmesi, istenilen noktaya teslimat yapılması, nakliye süreçleri için gerekli evrakların hazırlanması, gümrükleme ve sigorta işlemlerinin yapılması, süreçler ile ilgili olarak müşterilere bilgilendirmeler sağlanması gibi birçok destekler firma tarafından sağlanmaktadır. Nakliye süreçlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amaçlanmaktadır.