İsveç iksiri olarak bilinen isveç şurubu adeta mucizevi denen özelliklere sahiptir. Bu doğal içerikli bitkisel şurubu orjinal sitesinden temin edebilirsiniz. Sahte veya eksik içeriği olan ürünlerden fayda yerine zarar görebilirsiniz.

Orjinal İsveç Şurubu İçeriğinde Neler Vardır?

Üretilecek kabın miktarına göre değişen miktar değerleriyle aşağıdaki bitkileri içeriyor:

- Balsıra: Ağaç yapraklarında görülmektedir. İnsanda prebiyotik olarak faydalı mikroorganizmalarla çalışır.

- Mür Ağacı: İltihap kesici, mikrop savar özellikleri yanında sayısız faydası vardır.

- Sarı Sabır: Aloe Vera bitkisinin hem iç hem dış kullanımda etki eden faydalı cinslerinden biridir. Hamile hanımların doktora danışmadan tüketmemesi gerekir. Safra söktürücü, yara iyileştiricidir.

- Kafur: Doğal ve taze olması şart olan bu bitki romatizma, zatürre gibi hastalıklara iyi gelen ve beyni zinde tutan özelliklere sahiptir. Harici ve oral kullanılır.

- Safran: Özellikle prostat ve kanserli hücrelerde etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış en pahalı baharatlardandır.

- Tiryak: Enfeksiyonlara karşı direnç kazanmaya yardımcı olur.

- Tarçın: Kan şekerindeki denge sağlama ve üst solunum yolları ve zayıflama destekleyicisidir.

- Çayır Güzeli: Cinsel güçten dolaşım ve boşaltım sistemlerine kadar çok yönlü ve faydalı etkisi bulunur.

- Ravent Kökü: Türkiye’de ışkın türüyle yeşermektedir. Vitamin ve mineral zenginidir. Şifalıdır.

- Cedvar: Diş, boğaz, göz ağrılarına birebirdir.

- Melek Otu: Kökünün kullanımıyla vücutta duygusal ve akli denge yaratarak ruhsal stresi giderir.

- Eğir Kökü: Genel olarak ikinci beyin denilen bağırsak düzenleyicisidir.

- Kakule: Böbrek ve İdrar yollarında faydalar sağlar, ödem söktürücüdür.

- Besbase: Solunum yolları ve boşaltım şekillerinde faydası vardır.

- Gümüş Dikeni Kökü: Ateşli hastalıklarda terleterek koruma sağlar. Çoklu organ zafiyetini kuvvetlendirir.

- Centiyane: İştahsızlık, hazımsızlık gibi sorunlarda kullanılır.

İsveç şurubunun içerisinde bu bitkilerin yanında aynı zamanda elma sirkesi de bulunmaktadır. Tamamen bitkisel ve doğal bir içeriğe sahip olduğundan oldukça yoğun bir şekilde tercih edilmektedir.

İsveç İksirinin Faydaları Nelerdir?

İsveç iksiri faydalarını araştırmaya başladığımız zaman pek çok bilgiye rastlayabiliriz. Hemen hemen her soruna bir çözüm sunan isveç şurubu bağırsaklardaki zararlı bakterilerin kısa sürede atılıp faydalı bakterilerin çoğalmasında çok etkili olabilmektedir. Zayıflama konusunda en çok ihtiyacınız olan toksit atımını sağlamaya yardımcı olur. Sindirim sistemi ağızdan başlıyor. İsveç şurubu da ağız içi yaralarınızı, diş eti problemlerinizi gidermeye destek sağlar. Solunum yolları, sinüzit, grip, bronşit tipi hastalıkları hafifletir ve zamanla yok olmasına yardımcı olur. Midenizde oluşan her türlü sıkıntıyı gidermeye yardımcı olur. Ağrılar için haricen uygulandığında İsveç iksiri ismini hak ediyor çünkü iltihaplı romatizmalarda bile işe yarayabilmektedir. Metabolizmayı hızlandırıp, bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı olur. Halsizlik yaşamdan, sürekli dinç kalabilirsiniz. Gaz, şişkinlik ve kabızlığı önlemeye destek olur ve aynı zamanda mide asitlerini dengeleyerek yanma ve yaraları da önleme konusunda etki sağlamaktadır.

İsveç Şurubu Zararları Nelerdir?

Çok fazla faydası yanında isveç iksiri nadir durumlarda zararlı olabilir. Hamile kadınların bu süreç içerisinde vücutların ciddi hormonal değişimler oluşur. Bu nedenle isveç şurubu dahil herhangi bir bitkisel ürün kullanmaları sakıncalı olabilir. Bebeğinizi emziriyorsanız belli bir aya ulaşmadan denememelisiniz. İsveç şurubu rutin kullandığınız ilaçlarınızın emilimini etkiler mi diye doktorunuzla görüşmeli, orjinal ürün ve güvenli ödeme garantisiyle ürünü temin etmek için resmi sitesini ziyaret etmelisiniz. bu site üzerinden isveç iksiri ile kilo verenler hakkında bilgi alabilir ve yorumları da okuyabilirsiniz.