Lazer epilasyon İzmir, uygulanırken elektromanyetik ışımalar kullanılır. Bu yöntemde dalga boyu prensibi esastır. Farklı dalga boylarına sahip ışınlar yardımıyla kıl köklerinin tahribi sağlanır. Melanin pigmentiyle savaş bu yöntemin özünü oluşturur. Değinmek gerekirse melanin pigmenti siyah rengi kıllara veren pigmenttir. Uzun yıllar süren çalışmalar bu prensip çerçevesinde şekillenmiştir. Ancak amaç olabildiğince verimi maksimize etmek ve oluşan acıyı minimize etmek olmuştur. Bu çalışmalar ışığında günümüzde verimli sonuçlar elde edilir olmuştur. Özellikle son yıllarda adından sıkça söz ettiren soğutmalı lazer uygulamaları bu çabanın önemli bir sonucudur. Bu yöntemle uygulama yapılacak bölgenin soğutulması acıyı büyük oranda azaltır. Siz de eğer bu tarz bir metot yardımıyla istenmeyen tüylerinizden YivesClinic’ten hizmet alabilirsiniz. Böylelikle epilasyon konusunda kaliteli ellerde kaliteli bir hizmeti alacak, hayalini kurduğunuz kaliteli vücuda kolaylıkla ulaşacaksınız. Lazer Epilasyon İzmir ilinde artık çok daha ulaşılabilir bir konumda. Siz de bu hizmete bir telefon ya da mail yakınsınız. Hızlıca ve güvenli bir şekilde detaylı bilgiler bu siteden alabilir, konu hakkında geniş bir veri tabanına ulaşabilirsiniz.

Hangi Bölgelere Epilasyon Uygulanmaz

 Vücudun çoğu bölgesine lazer epilasyon uygulaması yapılabilmektedir. Ancak vücudumuzun özellikleri gereği bazı bölgelere bu uygulamayı yapmak ciddi sıkıntılara sebep olabileceğinden tavsiye edilmez. Bu bölgeler istisnai nitelik taşırlar. Göz çukuru ve kaş çevreleri bu istisnaları oluştururlar.

Lazer Epilasyon Yöntemi Uygulanamayan Kişiler?

 Bu kategorideki insanlar da istisnai nitelik taşırlar. İlk olarak herhangi bir cilt hastalığı bulunanlar bu hizmetten faydalanamazlar. Bunun yanında düzenli ilaç kullananlar, kronik rahatsızlıklara sahip olanlar da bazı durumlarda bu hizmetten yararlanamazlar. Kıllarında melanin pigmenti bulunmayan başka bir deyişle kızıl sarı ya da beyaz tenli kimselere de bu tedavinin uygulanması salık verilemez. Zaten melanin pigmentini tahrip etmeye odaklı kurulmuş bu yöntem bu tarz kişilere uygulanma imkânı bulamamaktadır.

Kanser hastaları da bu hizmetten yararlanamayanlar kategorisinde yer alırlar. Epilepsi ve kalp rahatsızlığı olanlar da epilasyon işleminin kapsamı dışında kalmaktadırlar.

Lazer Epilasyon Uygulaması Öncesinde Uygulama Merkezi Nasıl Seçilir?

 Gerek maddi değeri gerek ruhsal açıdan yarattığı sonuçlar bu uygulamanın hassas bir biçimde yapılmasını gerekli kılıyor. Hem boşuna para harcamamanız hem de arzuladığınız hizmeti doğru bir biçimde almanız ancak ve ancak doğru uygulama merkezini seçmenizle mümkün olabiliyor. Piyasada çeşitli merkezler var ancak son zamanların gözdesi YivesClinic Lazer Epilasyon İzmir şubesi size benzersiz ve memnuniyet garantili sonuçlar vaat ediyor. Lazer Epilasyon İzmir bölgesinde faaliyet gösteren YivesClinic ile artık zahmetsiz ve acısız!

 İşlemin hazırlık sürecinden itibaren müşteri ve uzman tarafından eşgüdümlü bir çalışma yürütülmesi gerekiyor. Çünkü herhangi bir adımda gösterilecek en ufak zaaf sürecin başarısız tamamlanmasına sebep olacak hatalar zincirini tetikleyecektir. Kaldı ki bu süreçte psikolojik açıdan da gerekli desteğin verilmesi gerekmektedir. Müşteri her adımda yaptığı işten emin olmalı ve uzmanına güvenmelidir. Ancak ve ancak böyle bir tedavi süreci sonucunda arzu edilen sonuçlara ulaşılabilir. Aksi halde süreç en başından beri çöpe gidecektir.

Bunların yanında kişiler acısız bir tedavi geçirmek ve garantili sonuçlar elde etmek için son teknolojiyle donanmış merkezlere yönelmeliler. Aksi halde bu iki imkândan da faydalanamazlar.  YivesClinic, Lazer Epilasyon İzmir şubesinde size bu teminatı verebilecektir. Gerekli hizmeti almak için yapmanız gereken bir telefonla YivesClinic’e ulaşmak ve ayrıcalıklı hizmetin tadına varmak.