Sıvılaştırılmış petrol gazları olarak tanımlanan LPG, bugün yakıt dağıtıcı ekipmanlar tarafından binlerce araca her gün servis edilir. Benzin istasyonlarında, LPG dolum tesislerinde ya da benzer alanlarda yoğun bir şekilde kullanılan LPG dispenser setlerinin bugün küçüklü büyüklü pek çok istasyonda olduğundan söz etmek mümkündür. Kendi filoları başta olmak üzere büyük tedarik markalarının da kendi içlerinde verdiği hizmetlerde de dağıtıcılar önem arz etmektedir.

Günümüz şartlarında üretim noktasında 2A Mühendislik bu alanda yoğun bir çalışma sunar. En iyi şekilde LPG, dispenser ve çeşitleriyle beraber pek çok ekipman üretimi yaparken sizlere tek tabancalı ya da çok tabancalı olacak şekilde de LPG tüp dolum hizmetleri verir. Dilediğiniz her şekilde de siz de Dispenserler ile beraber 10 bar basınç altında çalışacak şekilde faydalanabilirsiniz. Elektronik sayaç ile beraber bugün en iyi şekilde LPG miktarı ne kadar, kaç litre para karşılığında hazırlanır olduğuna dair her şey dijitale dönüşmüş şekilde hazırlanır.

Doğru marka ile çalışarak sizlerde istediğiniz gibi iyi bir mühendislik markasıyla çalışarak, çözüm bulabilirsiniz. Günümüz şartları içerisinde 2A Mühendislik tarafında, uzun yıllarca sürecek olan kullanım noktasında güvenli bir yapı için elektrik motorları konusunda da yine 2A Mühendislik ile çalışabilirsiniz. Risk oluşabilecek her ortamda güvenli bir çalışma ortamı sunan bu ex-proof motorlar ile en iyi ve özel biçimde çalışmalar sağlanabilir.

Yanıcı, patlayıcı ya da benzer ortamlarda kullanılabilir olan bu ekipmanlar, günümüzde aşırı ısıya dahil olmak üzere dayanıklıdır. Bu sayede motorlarda meydana gelebilecek ısı kaynaklı risklere karşı kıvılcım ya da ateşi önler, hiçbir şekilde de bu sorunları yaşamanızla karşı karşıya sizi bırakmaz. Bu anlamda faydalanabilir ve iyi bir şekilde yararlanabilirsiniz.