Iphone 14 Plus Kılıf Modelleri

Apple’ın son ürünü olan Iphone 14, günümüzde oldukça pahalı bir cep telefonu haline gelmiştir. Bu sebeple bu telefonu güvenlik önlemleri açısından kılıfla kullanmak daha doğru olacaktır. Ancak güvenlik önlemi de olsa kılıf modelleri sayesinde modadan uzaklaşmamak mümkün. Iphone 14 plus modelleri, ürün henüz yeni satışa sunulduğu için çok da geniş bir yelpazede sunulmamaktadır. Ancak yine de her zevke hitap eden pek çok kılıf modeli şimdiden reyonlarda yerini almıştır.

Iphone 11 ile birlikte gelen çıkıntılı ve büyük arka kamera teknolojisi yeni bir sektörün de oluşmasına yol açtı. Yalnızca kamera koruyucu satışı yapan firmalar bile oldukça büyük ölçekli firmalar haline geldi. Son dönemde en çok satılan Iphone kılıfları arasında kamera koruyucu kılıflar yer almaktadır. Bu sayede çıkıntılı ve büyük kameralar rahatlıkla korunabilmektedir. Bir Iphone sahibi olan herkesin bileceği gibi Iphone tercih etmenin en büyük sebebi kameralarıdır.

Bu sebeple kameraları korumak da oldukça büyük önem taşımaktadır. Iphone kameraları kalın ve çıkıntılı olduğu için her ne kadar kaliteli malzemeden yapılsa da çarpma durumunda çatlamalar meydana gelir. Bu çatlamalardan kaçınmak içinse tercih edilen şey genellikle kamera korumalı kılıflardır.

Efsane Cuma İndirimleri Başlıyor

Yukarıda belirtilen Iphone 14 kılıfları ve Iphone 14’ün kendisini Hepsiburada üzerinden dev indirimlerle satın alabilmek mümkün. Efsane Cuma indirimleriyle yalnızca Iphone 14 değil, aklınıza gelebilecek pek çok ürünü de büyük indirimlerle alabilirsiniz. Yılın yalnızca belirli günlerinde yapılan Efsane Cuma indirimleri, bu yıl da yapılmaya çok az süre kala sosyal medyanın gündemine oturdu. Pek çok kullanıcının heyecanla beklediği ve indirim dönemi geldiğinde satın almak için sepetine eklediği ürünleri paylaştığını sosyal medyada görebilmek mümkün.

Efsane Cuma’nın bir diğer özelliğiyse yılda birkaç kez tekrarlanmasıdır. Efsane Kasım gibi büyük indirimler yılda yalnızca bir kez olurken Efsane Cuma birkaç kez olabilir. Bu sayede insanlar favori ürünlerini alamadıklarında ya da almaya zamanları yetmediğinde diğer indirim dönemlerini değerlendirmektedir. Eğer siz de hayalinizdeki ürünleri en uygun fiyatlarla almak istiyorsanız Efsane Cuma indirimlerini kaçırmayın.

En Çok Tercih Edilen Head and Shoulders Modelleri

Piyasanın en sevilen ve en çok satış yapan firmalarından olan Head and Shoulders, sunduğu ürün çeşitliliği sayesinde herkese hitap eden şampuan modelleri sunmaktadır. Kepekli saçlar için, mentollü şampuan sevenler için ve daha onlarca farklı modeli ile sektörün zirvesinde yer alan H&S bu başarısını hiç şüphesiz fiyat politikalarına borçlu. Head&Shoulders, kârlılık amacından önce müşteri memnuniyetini önemsemektedir. Bu da başarısının en büyük sebeplerinden biri olarak görülmektedir.

Head and Shoulders’ın mentollü şampuanları son yılların en popüler ürünleri arasındadır. Mentolün vermiş olduğu koku ve yumuşaklık hissi sayesinde duş sonrasında ipek gibi saçlara sahip olabilmek mümkündür. Mentollü şampuanlar son dönemde yeniden internet aramalarında üst sıralardadır.

Eğer siz de mentollü kokulardan hoşlanıyorsanız Head&Shoulders’ın mentollü şampuanını mutlaka denemelisiniz. Head&Shoulders’ın en çok tercih edilen ve en yüksek puana sahip olan şampuanlarını Hepsiburada üzerinden görüntüleyebilir ve en uygun fiyatlarla web ya da mobil uygulama üzerinden satın alabilirsiniz.