Modern hayatın getirdiği yenilikler ile birlikte yaşam alanlarımızda yeni tasarımlara kapı aralanmaya başlandı. Modern ve şık dokunuşlar ile yeni ev almak yerine, var olan evine yenilikler yapmak isteyenler Pendik Ev Dekorasyonu konusunda dekorasyon firmalarından destek alarak, profesyonel çözümlere kavuşuyor.

Alanında uzman çalışanları ile her ortama ve her alana uygun tasarımları hazırlayan aydınlatmadan, dar ve geniş alana uygun düzenlemeler ile ferah mekânlar sunan Yapı Dekorist bu konuda profesyonel hizmetler vermektedir. Fabrika dekorasyonu da dahil olmak üzere; villa dekorasyonu, ev tadilat dekorasyonu, anahtar teslim tadilat gibi konularda birçok referansı bulunmaktadır.

Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Ev dekorasyonu için yaratıcılık ön planda yer alır. Bu nedenle tüm projeler anahtar teslim olarak hazırlanır. Birbirinden farklı konseptler ile modern çizgiler bir araya getirilerek hem rahat hem de huzur dolu ortamlar hazırlanmaktadır.

Ev dekorasyonu nasıl yapılır sorusuna, ana başlıklar halinde bilgileri verecek olursak, bu konuda dekorasyon firmalarının izlediği yoldan ipuçları aktarabiliriz.

Modern ev dekorasyonu için birçok detay göz önünde bulundurularak hareket edilir. Kırlentlerden, duvarlara kadar her ayrıntı arasında bağlantı kurulur. Son zamanlarda çok popüler olan, duvar aynaları ile daha geniş alanlar elde edilebilir. Işığı yansıtma özelliği olan aynalar ile az ışık alan mekânlarda daha aydınlık bir ortam oluşturulabilir.

Antrelerin evin ilk izlenimini yansıtması göz önünde bulundurularak, uyum ve oran ilkeleri dikkate alınır. Cam, ahşap ve metal içeren malzemelerin uyumu ile modern antreler elde edilir.

Dağınıklığı yaratabilecek eşyaların depolanması için sepetler ve çekmeceli aksesuarlar kullanılır. Ahşabın yumuşak görünümünden faydalanarak, sade ve estetik bir alan oluşturulur.

Sezonun moda renklerini takip ederek, kullanılacak aksesuarlarda tercih edilebilir. Canlı bitkiler kullanarak modern bir ambiyans oluşturulabilir.

Bu konuda tek başına hareket etmek her zaman için başarılı sonuç veremeyeceği için ev dekorasyonu konusunda hizmet veren firmalardan destek almak daha doğru olacaktır.

Ev Dekorasyonu Kaç Gün Sürer?

En çok merak edilen konulardan biri de ev dekorasyonu kaç gün sürer? Ortalama büyüklükte bir ev üzerinden örnek verilecek olursa, ne istediğinize bağlı olarak bir hafta ile 40 gün arasında değişiklik gösterir.

Mutfak dolaplar, ahşap laminantlar, elektrik işleri alçı ve boya gibi uygulamalar, en çok zaman alanlardır. Diğer yandan fayanslar ve kalebodurlar, kapı ve pencereler de devreye girdiği için komple ev dekorasyonunda uzun süreli çalışma gerekebilir. Bu uygulamaları günlük olarak hesaplayacak olursak:

Alçı Boya : 1 hafta 10 gün

Mutfak Dolapları ve Ahşap Laminantlar : 71 hafta 40 gün

Fayanslar : 10 ile 15 gün

Kartonpiyer : 1 gün

Laminant Parke : 1 gün

Kapı ve Pencereler : 2 gün

Elektrik İşleri: 2 gün

Diğer işlemleri de 5 gün olarak hesaplayacak olursak ortalama 30 gün gibi bir sürede tamamlanmaktadır.

Dekorasyon yapılırken evin boşaltılması gerekir mi?

Eğer evinizi baştan sora dekorasyon yaptırmak istiyorsanız, eşyalarınızı boşaltmanız gerekecektir. Çünkü boya, alçı, zeminler ve daha pek çok detay için çalışma yapılacaktır. Ancak belli bir alan için dekorasyon düşünüyorsanız, sadece o alandaki eşyaları boşaltmanız yeterli olacaktır. Dekorasyon uzmanları tarafından uygulanacak işlem öncesi gerekli bilgiler aktarılacaktır. Pendik ev dekorasyonu için gerekli plan ve projenin yapılmasının ardından, verilen tarihte dekorasyona başlanması için önceden eşyaların boşaltılmış olması, süreci de ertelemeyecektir. Ancak kimi zaman ev sahibinin evi boşaltamayacağı zamanlar olup, tadilat esnasında evde kalma durumu da olabilmektedir.

Pendik Ev Dekorasyon Fiyatları

Ev dekorasyonu konusunda ne istediğiniz, fiyat belirleme de belirleyici unsurlardan biridir. Pendik ev tadilat dekorasyonu fiyatları konusunda net bilgi için öncelikle keşif yapılır. Müşterinin istekleri doğrultusunda malzemeler belirlenmektedir.

Talep edilen dekorasyonun hangi alanlarda yapılacağı ve metrajı da fiyat belirlemede önemlidir. Kimileri sadece bir oda için dekorasyon talep ederken kimileri komple ev dekorasyonu talep etmektedir. Yapılacak dekorasyon için proje tasarımı sonrası ev tadilat dekorasyonu fiyatları belirlenmektedir. Bu konuda en doğru ve net bilgiyi keşif sonrası dekorasyon firması ile görüşerek öğrenebilirsiniz.