Dijital pazarlamanın en önemli ayaklarından birisi de Google Ads. Çünkü neden? Google Ads ile direkt olarak dilediğiniz anahtar kelimeye reklam çıkabilir ve kullanıcıların arama sorgusunda ilk olarak sizi görmesini kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Bu sebepten ötürü ve anlık sonuç almak isteyen işletmeler Google Ads’i tercih ediyorlar. Tabi ki sektörden sektöre değişir ancak bazı sektörlerde sürekli Google Ads reklamı vermek gerekir, bazı sektörlerde de belli periyotlarda, peki bunu nasıl tespit edeceğiz ve Google Ads kampanyamızı yönlendireceğiz?

Google Ads gerçekten deneyim gerektiren bir dijital pazarlama aracıdır. İşletmeniz için reklam açmak istiyor ve bu reklamları nasıl yöneteceğinizi bilmiyorsanız, öğrenmek ile uğraşırken zaman kaybetmek yerine bunun yerine Google Ads danışmanlığı hizmeti alabilirsiniz. Dijitalleşen dünyada tabi ki dijital pazarlama işlemlerinizi sizin yerinize yapacak dijital pazarlama ajansları bulunuyor.

“Hangi ajans ile çalışsam” diye düşünmeden hemen size SEOPix’ten bahsedelim. SEOPix, 360 derece dijital pazarlama hizmeti sunan, genç ve dinamik kadrosuyla hizmet veren bir dijital pazarlama ajansıdır. Tabi ki dijital pazarlama ajansı olmasından dolayı da Google Adwords Danışmanlığı (yeni ismi Google Ads) hizmeti de sunmaktadırlar.

Google Ads Reklam Yönetimi

Google Ads danışmanlığının amacı sizin reklam açmayı başaramayacağınızdan dolayı değildir. Burada Google Ads uzmanları devreye giriyor. Bu uzmanlar, reklamlarınızı özel olarak hazırlıyor ve bütçenizi yönetiyor. Sizlere minimum bütçe ile maksimum etkileşimi almanızı sağlıyorlar. Bu sebepten ötürü, SEOPix gibi yüzlerce firma ile dijital pazarlama çalışması sağlamış olan ve yüksek bütçeli Google Ads hesaplarını yönetmiş olan uzmanlar tarafından hizmet almanız sizler için en iyisi olacaktır.

Böylece uzun vadeli Google Ads reklamlarınız için Google Ads danışmanlık alarak hem maliyetinizi düşürmüş olursunuz, hem de daha fazla verim alabilirsiniz. Aslında kısacası işin özü şu, bilinçsiz bir şekilde reklam açıp fazladan para ödeyeceğinize, o aradaki farkı dijital pazarlama ajansının danışmanlık ücreti olarak sayın, böylece madem aynı para ödenecek, daha fazla verim alarak reklamlarınızı yönetin.

Genel olarak SEO’nun yanında da Google Ads çalışmaları sağlanır ancak bazı sektörlerde sadece veya büyük oranda Google Ads ile dönüşüm alınıyor ise o sektör için Google Ads’e daha fazla ağırlık verilebilir. Tabi ki bunlardan hangisi ile çalışılacağına belli başlı çalışmalar sonucunda karar verilebilir. Veyahutta zaten belli ise direkt olarak hangisine ağırlık verilecekse bellidir ve o şekilde işlem sağlanır. Ancak Adwords danışmanlığı aldıktan sonra bunları düşünmenize gerek yok! Adı üstünde danışmanlık alıyorsunuz, taleplerinizi ileteceksiniz ve bunun yerine Ads uzmanları sizler adına işlemleri uygulayarak, sizler için Google Ads hesabınızı yönetecektir.

Sizler de Google Ads reklamları ile daha fazla müşteriye ulaşmak, bunu yaparken de maliyetlerinizi minimize etmek istiyorsanız hemen SEOPix ile iletişime geçin!