Karizmatik ve güçlü bir imaj için siz de siyah gömlek modellerine dolabınızda yer açabilirsiniz. Erkek giyiminde kendine sağlam bir yer edinen ve fonksiyonel ürünlerin başında gelen en iyi siyah gömlek modellerini yeni sezonda D’S damat’ta bulabilirsiniz. Gömleğinizi seçmeden önce isterseniz “siyah gömlek nasıl kombinlenir?” kısaca bahsedelim.

Siyah Gömlek Giyme Rehberi

Siyah gömlek kombinleri erkek giyim dünyasında oldukça havalı bir yer ediniyor. Tamamen siyah bir erkek gömlek ile tüm kombinlerinizin mükemmel görünmesini sağlayabilirsiniz. Sizler için en sevilen kombinlerden oluşan bir seçki hazırladık. Bu stilleri uygulayarak tarzınızı daha klas bir hale getirebilirsiniz.

  • Özel günler için yapılacak kombinler:
     

Özel günler ve kombin yan yana geldiyse takım elbiselerin dolaptan çıkma zamanı gelmiş demektir. Siyah takım elbiseler ile siyah gömlek birliktelikleri oldukça sevilen kombinlerin başında gelmektedir. Aksesuar ve klasik ayakkabı seçiminizi de kombine uygun şekilde tamamlayarak şık bir stil oluşturabilirsiniz.

  • Günlük giyimde yapılacak kombinler:
     

Siyah denimler ile birlikte yine bu gömlek modelini kullanarak günlük görünümünüzü daha cool bir seviyeye çekebilirsiniz. Gömleğinizi ister tek başına isterseniz de üzerine kazak ve trikolar giyerek rahat görünümler elde edebilirsiniz.

  • Ton sür ton veya monokrom kombinler:
     

Ton sür ton; bir rengin farklı tonlarını kombinlerde kullanmaya deniyorken, monokrom tamamen aynı rengi kullanarak tek renkten oluşan kombinlere deniyor. Ton sür ton kombinlerde siyah ve antrasit parçaları birlikte kullanabilirsiniz. Siyah gömlek ve koyu gri pantolonlar bu anlamda mükemmel bir ikilidir. Monokrom kombin için de aynı siyah tonlarını seçerek; siyah kumaş pantolon ve siyah gömlekleri birlikte kombinleyebilirsiniz.

Siyah Gömleklerin Bakımı Nasıl Olmalı?

Öncelikle gömlek bakımı dahil olmak üzere diğer tüm kıyafetler için de geçerli olan bir kuraldan bahsedelim. Her kıyafeti mutlaka etiketinde yazan bakım kurallarına uygun olarak yıkamaya ve ütülemeye özen gösterin. Siyah renk hassasiyetine de dikkat etmek adına gömleğinizin rengini korumak için koyu renkli çamaşırlar ve siyahlara özel üretilen deterjanları tercih ederek yıkayın. Makine derecesini en fazla 40 derece olacak şekilde ayarlayın ve gömleğinizin renginin solmaması için ters bir şekilde makineye yerleştirin.

Siyah Gömleğin Kullanım Alanları

Gömlek seçiminde siyahın kullanımı; diğer renklere kıyasla biraz daha fazla dikkat çekiyor. Maskulen bir renk olan siyahı, kombinlerinizde kullanmak için sebebiniz de oldukça fazla. Asil bir renk olması, her şeye yakışması, kombinlere ayrıca şıklık kazandırması, olduğunuzdan daha ince göstermesi gibi nedenler siyah rengin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor.

Birçok kombine şıklık katan siyah gömlek modellerini, önemli toplantılarınızda, düğün vb. etkinliklerde, ilk buluşma randevularında kombinlerinizde tercih edebilirsiniz.

Siyah Gömlek Karizması Diye Bir Şey Var!

Erkek giyim ürünlerinde en popüler renk olan siyah, gömlek modellerinde ayrı bir karizmaya bürünüyor. Siyah gömlek karizmasını yakalayacağınız birbirinden farklı modeli D’S damat gömlek kategorimizde bulabilirsiniz. Kusursuz stiller için tarzınızda siyah gömlekli stillere yer açın!