İşte, o mutluluğu verecek hediyenin de hem özel hem kaliteli hem de fazlasıyla anlamlı olması gerekiyor. Bu yüzden yılbaşı hediyesi seçerken pek çoğumuz zorlanıyoruz.

Yılbaşı hediyenin çok özel ve anlamlı, aynı zamanda da yaratıcı olmasını istiyorsan seni Sosyopix.com’u keşfetmeye davet ediyoruz!

Sosyopix; “İyi ki” Dedirten Hediyeler mottosu ve oldukça geniş hediye yelpazesiyle ile sürekli büyüme gerçekleştirerek yolculuğunu sürdürüyor. Aradığın en anlamlı en özel hediyeyi kolayca bulabilmen, kendine ve sevdiklerine kişiye özel ayrıcalıklı hediye deneyimi yaşatabilmen için en doğru adres.

Türkiye’nin en büyük kişiselleştirilmiş hediye platformu olan Sosyopix, tüm ürünlerini özenle hazırlıyor. Ürünlerini tasarlarken kullanıcılarının sesine kulak veriyor. Sunduğu yenilikçi hediyeleri ve sahip olduğu yüzlerce ürün ile hediye arayan herkese aradığını bulabilme fırsatı sunuyor.

Sosyopix; Sosyopix Hemen Hediye ile aynı gün teslimatlı hediye gönderme dönemini başlattı! Hediye almayı unutsan da seçtiğin kişiselleştirilebilir ürünler de dahil birçok hediye birkaç saat içinde kapıda. Sosyopix Hemen Hediye şimdilik İstanbul içinde geçerli.

Sevgiliye yılbaşı hediyesi, arkadaşa yılbaşı hediyesi, babaya ya da anneye yılbaşı hediyesi… Sosyopix, mutlu etmek istediğin herkese aradığın en güzel yeni yıl hediyesini bulabileceğin bir hizmet sunuyor. İşte, “Hediyenin Yeri” Sosyopix’in senin için hazırladığı yüzlerce hediyeden bazıları:

1- Yılbaşı Hediye Kutusu

Yeni yılının mükemmel geçmesi için armağan edeceğin kutu, O’nu her açıdan mutlu etmeli değil mi? Üstelik hem göze hem de ruhuna hitap etmeli! Yılbaşı Hediye Kutusu sadece sevdiklerine değil, kendine de alabileceğin en tatlı yılbaşı hediyesi olacak.

2- Fotoğraflı Akordiyon Kutuları

Sosyopix’in senin için hazırladığı özel yılbaşı hediyelerinden biri de: Fotoğraflı Akordiyon Kutuları! 7 adet fotoğrafın ile hazırlayabileceğin, tamamen el yapımı, şık ve nostaljik kutu seni ve sevdiklerini kısa bir zaman yolculuğuna çıkaracak. Asla demode olmayacak, yaratıcı yılbaşı hediyelerine en güzel örneklerden biri.

3- Yılbaşı Gingerbread Cookie Kutusu

Yeni yıla girmeden sevdiklerine lezzetli ve en az görüntüsü de kendisi kadar tatlı bir yılbaşı hediyesi vermeye ne dersin? Katkı maddesi içermeyen ve işlenmiş gıdalardan uzak malzemelerle yapılan yılbaşı kurabiyeleri, sevdiklerinle tüm bir sene tatlı yiyip tatlı konuşman için mükemmel bir seçenek!

4- Yılbaşı Tasarımlı Büyük Anı Kitabı

Sevdiklerinle geçen bütün bir yılın hikayesi tek bir kitapta! Fotoğraflarını yapıştır, mesajını yaz, dilediğin gibi süsle. Yeni yılda alabileceğin en anlamlı yılbaşı hediyelerinden biri! 35 Pola Kart’ın bulunduğu ve çeşitli stickerlarla güzelleştirebileceğin bu albüm, sevdiklerini anılarla mutlu edebilmenin en doğru seçeneklerinden biri.

5- Ayıcıklı Yılbaşı Hediye Kutusu

Sevimli içeriğiyle sevdiklerini çocuklar gibi şen edecek bir yılbaşı hediyesini keşfetmeye hazır mısın? Ayıcıklı Yılbaşı Hediye Kutusu, renkli tasarımlı objeleri, tatlı tatlı bakan ayıcığıyla; daha ilk bakışta yüzlerde tebessüm yaratacak bir yılbaşı hediyesi. 2022'ye girerken, kendini ve sevdiklerini özenle hazırlanmış yeni yıl hediyeleri ile şımartmayı unutma!

6- Işıltılı Çerçeveler

Yeni yılda aşina olduğumuz olduğumuz kar küresinin fotoğraflı hali diye tabir edebileceğimiz Işıltılı Çerçeveler, sevdiklerini mutlu etmeye ve ışıl ışıl görüntüsüyle keyif vermeye yetecek. En mutlu olduğunuz anın fotoğrafı hazırsa, bu hediye tercihi de anlamlı yeni yıl hediyelerinden bir diğeri.

7- Yapışan Çerçeveler

Sosyopix’in en sevilen ürünlerinden biri olan Yapışan Çerçeveler, yılbaşında da sevdiklerini mutlu edebilecek en anlamlı yeni yıl hediyelerinden biri! Mutlu fotoğraflarla harika dizaynlar elde etmeyi sağlayan bu çerçeveler, kolayca yapıştırılabilir ve çıkarılabilir özelliği sayesinde hediye ettiğin kişinin dilediği gibi dekorlar yaratmasını sağlar ve bulunduğu her yere güzelliğini yansıtır.

6- Fotoğraflı Yılbaşı Ağacı

Bu yıl farklı bir şey hediye etmek isteyenlere özel hediye! Sevdiklerinle geçirdiğin bütün mutlu anıların yer alacağı Fotoğraflı Yılbaşı Ağacı’nı yanında gelen süsleme eşyalarıyla harika bir dekorasyona dönüştürebilir, yeni yıla girerken evine de anılarınla yenilik getirebilirsin.

Fotoğraf baskı ürünleri, deri ürünler, hediye kutuları, albümler, çerçeveler, kanvas tablolar, magnetler, duvar dekorasyonu, çiçek ve yenilebilir hediyeler gibi ürünlerin yer aldığı, uygun fiyatlı yılbaşı hediyesi seçeneklerinin tümü Sosyopix’te seni bekliyor! Üstelik, sen bu yeni yılda hediyesiz kalma diye hazırlanan Sosyopix’in yılbaşına özel hediyeleri ve hediye kutuları; sevdiklerini yeni yıla girerken mutlu edebilmenin en kolay seçeneği olacak!

Yeni yıla girerken sevdiklerini birbirinden güzel tasarımlı yeni yıl hediyeleriyle mutlu etmek için, aynı zamanda da en güzel yılbaşı hediyelerini keşfetmek için: TIKLA!

Yeni yılda her şey dilediğin gibi olsun…

Mutlu Yıllar!