Seminerin açılış konuşması Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli tarafından yapıldı.

Av. Önenli, “Gerek hukuk yargılaması, gerek ceza hukuku ve gerekse idari yargılamada başarıya ulaşmak, ancak davanızın tabi olduğu usul hükümlerine hakimiyetinizle mümkündür. Bir ömür sürecek öğrenme yolculuğumuzda, bugünkü eğitim çalışmamızın hepimize yararlı olmasını diliyor ve değerli konuklarımız Dr.Ayşe Ece Acar ve Av. Zafer İşeri'ne katkıları için teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ayşe Ece Acar ve Av. Zafer İşeri  sunumlarında "7251 sayılı “Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” , “Belirsiz alacak”, “kısmi dava”, “basit yazılı usul”, “deliller”, “ıslah” ve “istinaf" konularını anlattılar.  

Semineri, Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, yönetim kurulu üyeleri, avukat ve stajyer avukatlar ilgiyle izlediler.

Seminer sonunda Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Önenli tarafından katkı ve sunumlarından dolayı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ayşe Ece Acar ve Av. Zafer İşeri'ye teşekkür plaketi takdim edildi.