İcra Müdürü Berat Taş ile Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında memleketi Nurdağı'na yapılan yardımları konuştuk;

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

"Yaşanılan bu depremde tüm vefat vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet geri de kalanlara sabır ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Depremin hemen ardından ailemin yanına gitmek için Nurdağına hareket ettim. Annem, babam ve abim orada yaşamaktaydılar. İnsan memleketini tanıyamazmıymış evet ben memleketimi tanıyamadım. Annem, babam ve abim eşi çocukları sağ olarak bu depremi atlattılar fakat akrabalarımdan ve arkadaşlarımdan çok sayıda kaybım var. Babam kanser hastası depremden sonra hemen tedavi altına alındı. İnsan hangisine yanayım diye düşünür mü bunu düşünmek inanın çok zor."

1600 MÜDÜRLE ORTAK HAREKET

"Telegram da kurmuş olduğum Etkin İcra Etkin Adalet grubu ile Türkiyenin dört bir yanından İcra Müdürü ve Müdür Yardımcısıyla ortak hareket ederek Nurdağına yardım götürdük bir sohbet esnasında depremzede yaşlı bir amca mesleğimi sordu bende icra müdürüyüm dedim. Neyimiz kaldı ki oğlum neyimizi almaya geldiniz dediğinde amcacım bu kez hacize bişey almaya değil yaralara merhem olmaya geldik dedim."

ANTALYA İCRA DAİRELERİ VE BAŞKANLIĞI UMUDA UMUT OLDU

"Antalya İcra Daireleri Başkanımız ve Başkan Yardımcımız görev alan Müdür ve Müdür yardımcılarımızın emekleri çok fazla herkes seferber oldu diyebilirim aslında şunu da gördük bizler alan satan yıkan değiliz. İcra Müdürü diyince böyle görüyorlar bi nebze de olsa da bu algıyı birlik ve beraberlik ile göstermiş olduk. Elbet de ki giden canları telafisi edemeyiz fakat kalanlara merhem olabiliriz. Böyle bir acıya yara bandı ne kadar çare olursa o kadar çare olmaya çalıştık çalışıyoruz"

TEŞEKKÜR EDERİM

"Buradan Devletimize, İcra İşleri Daire Başkanlığı Ankara Merkezimize, Antalya İcra Daireleri Başkanlığımıza Antalya Cumhuriyet Başsavcılığımıza  Antalya İcra Dairelerine ve Etkin İcra Etkin Adalet Grubumuza emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yaraları beraber sarabiliriz buna inanıyorum Rabbim böyle bir acıyı tekrar Ülkemize yaşatmasın en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimle sizleri selamlıyorum."