Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleşen törende yaptığı konuşmasında, meslek yemini edip cübbe giyerek, avukatlık mesleğine ilk adımı atan genç meslektaşlarını, ailelerini ve büro avukatlarını kutladı ve mesleki dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Çalışmalarının ve faaliyetlerin gelecek günlerde daha da artacağını belirten Av.Semih Gökayaz, “Önümüzdeki günlerde meslektaşlarımızın ceza soruşturma ve kovuşturmalarında beklerken geçen süreyi azaltmak için çalışmalarımız olacaktır.

Baromuzu hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Sizlerin fikirlerinden her zaman yararlanacağız. 14 Eylül’de yapacağımız ikinci bir toplantıyla meslektaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözümlerini birlikte arayacağız.

Yeni Adana Adliye Binasındaki hizmet birimlerimizin tefrişat işlemleri devam etmektedir. Eylül ayı sonunda tefrişat tamamlandığında baromuza yakışır bir yerimiz olacak. Örneğin şu an an bulunduğumuz salonun beş katı büyüklüğünde Büyük Avukatlar Salonuna sahip olacağız. Bugün aramıza katılacak beş meslektaşımızın ailelerinden isteğim desteklerini bundan sonra vermeye devam etsinler. Çünkü mesleğimiz sizlerin vereceği destek ile daha kolay hale gelecektir. Sizleri kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz, Adana Barosu Uyum Bürosu için yönergesi ve alt kira sözleşmesini hazırladıklarını belirterek, başvuruların bugünden itibaren başlayacağını duyurdu.

Genç avukatlara cübbelerini Av.Ata Karazincir, Av.Esengül Saluk, Av.Murathan Andızoğlu, Av.Vecih Yamanyılmaz ve Av.Aytaç Er giydirdi.

Yapılan ruhsat töreninde Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli de hazır bulundu.

Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.