Adana Barosu tarafından mesleğin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla düzenlenen  “Avukatlık Mesleğindeki Sorunlar Forumu-1” konulu toplantı gerçekleştirildi. Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Genel Sekreter Av. İlker Mengü ve yönetim kurulu üyesi Av. Neval Yurtdaş’ın yönettiği forumda söz alan avukatlar sorun ve çözüm önerilerini aktardılar. Seyhan Oteli’nde yapılan foruma Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Gül Yalçın, Av. Nevzat Elçi, Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş, Av. A. Duygu Özgüven, önceki dönem başkan yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, avukatlar ve stajyer avukatlar katıldılar. 

Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, forumun açılışında yaptığı konuşmada, “Biz bu toplantıları sizleri dinlemek, sorunlarımıza çözüm üretmek için yapıyoruz. Birlikte başaracağız cümlesini öylesine söylemiyoruz. İnandığımız için ve bu yöntemi yol tuttuğumuz için söylüyoruz. Bu toplantılarla enerjimizi yeniliyor, mesleğimizin biriken sorunlarının çözümüne odaklanıyoruz” dedi. 

Forumda daha sonra katılımcı avukatlar, yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler. Avukatlar çözüme yönelik görüş alışverişinde bulundu. Forumun sonunda Av. Semih Gökayaz, “Bu toplantıda notlarımızı aldık, önümüzdeki toplantıya çoğu konuyu çözerek karşınıza çıkmak istiyoruz.” dedi. Av.Gökayaz, bu buluşmaların düzenli olarak devam edeceğini, önümüzdeki toplantının Kasım ayının ilk yarısında yapılacağını belirtti.