Duruşmaya boşanmış müvekkili ile katılan avukat başından geçen trajikomik olayı sosyal medyada paylaştı.

BEN ŞOK, BEN İPTAL!!!

Ankara'da bir aile mahkemesinde görülen duruşmada geçen olayı 'Ben şok, ben iptal!!! Gülsem mi ağlasam mı?' sözleri ile paylaşan avukat, "2013 yılında açtığım boşanma davasında, hakim davamızı reddedip karşı davayı kabul etti, boşanmayı kesinleştirdik, fer'ileri açısından temyiz ettik (bu arada boşanan müvekkil yeni bir evlilik yaptı.) Yargıtay dosyayı lehimize bozdu, yeniden duruşma açıldı ve hakim davamızın kabulüne karar verdi, ancak sadece kabul kararı verip tazminat, velayet açısından hiçbir karar vermedi, değişiklik yapmadı, tartışmadı bile talepleri.

'HAKİMİ İKNA EDEMEDİK'

Hakim beye defalarca izah etsek de nafile ... Temyiz ettik ikinci kez kararı ve karar lehimize ikinci kez bozuldu. Bugün iki kez bozulan kararın duruşması vardı, yeni gelen hakim dosyayı hiç incelememiş olacak ki, boşanmış olan Müvekkilimin yeniden boşanmasına karar verdi, hakim bey boşanma gerçekleşti, kesinleşti hatta Müvekkil yeni bir evlilik dahi yaptı dedik, hatta Müvekkilim de burada yanımda diyorum, hakimin cevabı ise: YOK ÖYLE BİR ŞEY!!!! 

Müvekkilimin boşandığına hakimi ikna edemedik. Güler misin ağlar mısın, o an şok olan ben ve Müvekkilim, Müvekkilimin bana şaşkın bakışları ve benim masanın üzerine çıkıp çığlık atma isteğim..." diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

ÇEKİŞMELİ BOŞANMA

hukukihaber.net'e konuşan avukat, "Büromu ilk açtığım zamanlarda 2013 yılında aldığım çekişmeli boşanma davası. Müvekilimin karşı tarafın asılsız şiddet iddiaları ile sürekli şikayet edilip ifadeye çağırılması mı dersiniz, bitmeyen duruşmalar, temyizler, 2 kez Leh’imize bozulan kararlar mı dersiniz... Aradan geçen 4 yıllık bu süreçte, Müvekkil boşandı kesinleşti, hatta yeni bir evlilik dahi yaptı, dava fer’iler açısından devam ediyor" dedi.

Ayrıca avukat, "Bu gözler, kulaklar boşanmış olan Müvekkilin (hatta yeniden evlenmiş) tekrar boşanmasına karar verip itiraz ettiğimizde ise: YOK ÖYLE BİR ŞEY!!!!  dendiğini gördü ya, daha nelere şahit olacağım bilemiyorum?  Verdiğim emek, harcadığım zaman, yaşadığım stres de cabası..." diyerek tepkisini gösterdi. (hukukihaber.net)