Ofis taşıma işini üstlenen firmamız ofis taşımacılığı konusundagüvenilir ve hızlı taşıma sağlamaktadır. Haftanın her günü hizmet veren ofis nakliyat firmamızofis taşımacılığı hizmetini geniş araç filolarıyla yapmaktadır. Uzman ve deneyimli ekiple ofislerinizi belirtilen sürede taşımaktayız. Ofis nakliyat firmamızın işindeki uzman elemanları ofisteki eşyaları özelliğine göre paketleyerek kısa sürede taşıma aşamasına getirir. Ofis sahipleri şehir içi ve şehir dışında ev taşıma işlemini istedikleri sürede firmamız aracılığıyla yapabilirler.

Ofis Taşımacılığı Çalışma Prensipleri

Ofis taşıma işlemini kurumsal olarak yapan Evdema nakliyathaftanın her günü her saatte ofis taşıma hizmeti vermektedir. Deneyimli ve profesyonel ekiplerle çalışan firmamız günün her saatinde hizmet verebilecek kapasite ve araçlara sahiptir. Geniş araç filolarıyla hizmet veren nakliyat firmamız ofis taşımacılığı hizmeti verirken asansörlü taşımanın önemini bilmektedir. Asansörlü ofis taşıma firmaları taşınma işini yaparken şehir içi ve şehir dışındaki ofislerin taşınma işini üstlenmektedir.

Nakliyat firmamız ofis taşıma hizmetini iş bölümü yaparak aşamalı bir şekilde yapmaktadır. Ofis eşyaları paketleme işlemi öncesi asansörlü taşıma işlemi haricinde tüm eşyalar sigorta kapsamında taşınmaktadır. İş bölümü olarak yapılan ofis taşıma hizmeti kısa sürede seri bir şekilde tamamlanmaktadır.

Ofis Nakliyesi Hizmeti

Birçok ofis sahibinin nakliyat hizmeti aldığı ofis taşıma şirketleri verdiği hizmetleri kurumsal olarak yapmaktadır. Ofis sahiplerine profesyonel kadrosuyla hizmet veren nakliyat firmamız ofis taşıma hizmetini sigortalı olarak yapmaktadır. Taşıma hizmetini belirtilen sürede tamamlayan ofis taşımacılığı firmamız işinde uzman ekiplerle birlikte ofis sahiplerinin memnuniyeti doğrultusunda hizmet verme anlayışına sahiptir.

Ofis sahiplerine güvenilir bir taşıma hizmetinin güvencesini veren firmamız olarak ofis eşyalarının taşınma esnasında hasar görmesi durumunda taşıma sigortası kapsamında oluşan maddi zararı karşılamaktadır.Ofis nakliyat firmamızofis taşıma hizmetini ofislerin eşya kapasitesine göre hesaplayarakçalışmalarını tamamlamaktadır.

Ofis Nakliyat Firmalarının Taşıma Ücretleri

Ofis taşıma işini haftanın her günü yapan firmamız, ofis taşıma ücretlerini taşınacak ofisin eşya kapasitesine ve mesafeye göre farklı fiyat tarifesiyle yapmaktadır. Ofis kapasitesi fazla olan geniş ofislerinfiyatları eşya kapasitesi az olan küçük ofislerin taşıma ücretlerinden daha yüksektir. Şehir içi ofis taşımacılık fiyatları şehir dışı ofisten ofise taşımacılık fiyatlarına göre daha uygundur. Bütçe dostu olan ofis taşıma fiyatlarına bizimle iletişime geçerek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.Kurumsal ofis taşıma hizmeti almak istediğinizde web sitemizden bizimle hemen iletişim kurabilirsiniz.

Ofis Taşımacılığında Ambalajlama

Ofis taşımacılığı, nakliye çalışmaları içinde en çok kullanılan bir taşımacılık modelidir. Ofis içinde iş faaliyetleri adına ambalajlar ile sağlam paketlemeler yapılmaktadır. Nakliye aşamaları içinde ambalajlama yapmak çok önemli bir konudur. Bu konular hakkında daha önceden çalışma yapmış olan profesyonel ekibimiz ile süreci devam ettirmekteyiz. Sizde kurumsal ofis taşıma firmamıza ulaşım sağlayarak konu hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.