FUT Yöntemi ile Saç Ekimi

FUT saç ekimi yöntemi, cerrahi bir işlem olduğu için kişinin saç derisinde iz bırakması mümkündür. FUT yöntemi kullanılarak yapılan saç ekim uygulamalarında, kişinin donör bölgesinden alınan saç köklerini almak için özel bir kök alım yöntemi kullanılır. Lokal anestezi uygulanarak yapılan FUT saç ekim yöntemi iz bıraktığı için çok tercih edilmese de acısız ve hızlı sonuç veren bir saç ekim tekniğidir.

FUE Yöntemi ile Saç Ekimi

İstanbul saç ekim merkezleri arasında en çok tercih edilen FUT yöntemi de hızlı sonuç veren bir saç ekim tekniğidir. Bu yöntem tamamen cerrahi olmadığı ve iz bırakmadığı için yaygın şekilde tercih edilir. Avrupa’nın saç ekim merkezi olarak bilinen İstanbul’daki saç ekim merkezlerinde aktif olarak kullanılan saç kökü alım yöntemi FUE tekniğidir. FUE yöntemi sayesinde saçın dokusuna da zarar verilmediği için doğal saç görünümü elde edilmesi mümkündür.

Robotik FUE Yöntemi ile Saç Ekimi

Yüksek maliyetli olması sebebiyle pek çok kişinin tercih etmediği ancak profesyonel sonuçlar sunan bir diğer saç ekim yöntemi Robotik FUE yöntemdir. Robotik FUE tekniği, adından da anlaşılacağı üzere son teknolojik makineler kullanılarak gerçekleştirilir. Bu süreçte sağlıklı saç kökleri önce haritalanır ve robot tarafından işaretlenir. FUE yönteminin robotlar tarafından yapılması olarak da özetlenebilecek bu işlem, standart saç ektirme yöntemlerine göre daha hızlı sonuç verse de yüksek maliyetlidir. Ayrıca yeterince sayıda kök çıkarmayan bu yöntem pek tercih edilmez.

DHİ Yöntemi ile Saç Ekimi

Saç ekimi fiyatları konusunda uygun seçenekler arayanların bir diğer tercihi de DHİ yöntemiyle saç ektirmedir. Bu yöntem kök alımı süreçleri olmadan özel kalem cihazları ile saç ekimi yapılmasını sağlar. Choi yöntemi de adı verilen bu teknik, bazı kişilerin saç seyrelmesi sorununa acısız ve uygun maliyetli çözüm ürettiği için uzmanlar tarafından tavsiye edilebilir.

Safir Yöntemi ile Saç Ekimi

Son olarak saç ektirme fiyatları konusunda bir diğer yüksek maliyetli teknik olan safir yöntemi ile saç ekimi işlemi mümkündür. Doğada değerli maden olarak bilinen safir elementinden üretilen ekipmanlar kullanılarak yapılır. Saç köklerini çıkarmada kullanılan bu araçlar, kaliteli sonuçlar verse de pahalıdır.