Özellikle son yıllarda Sapanca bölgesinde yoğunlaşan, konforlu ve lüks tatili bir arada sunmasıyla oldukça popüler olan Sapanca bungalov ev, misafirlerine masalsı bir tatil imkanı sunuyor. Her kesimden insanın zevkine ve bütçesine hitap eden bungalov tatili, doğanın içinde olması sebebi ile huzurlu bir ortam oluşturur. Ayrıca İstanbul’a ve çevre illere çok yakın olmasından dolayı da oldukça fazla tercih edilir. Size neden Sapanca bungalov ev tatilini tercih etmeniz gerektiği hakkında bir yazı hazırladık.

  • Direkt salona açılan giriş ile yerden tasarruf edilerek geniş bir oturma alanına, açık kat planı ile aydınlık yaşam alanlarına sahiptir.

  • Nefes alabilen ahşap mimarisi ile insan sağlığına yararlıdır.

  • Özel havuzu ile özgür ve hijyenik bir şekilde yüzebilme fırsatı sağlar.

  • Yüksek duvarlarla veya çitlerle çevrilen bungalovlar ile muhafazakar hayat biçimine sahip insanların gönül rahatlığı ile konaklamasına imkan tanır.

  • Ahşap yapı malzemesi ile inşa edildiği için daha uygun fiyatlara kiralanır.

  • Doğa ve göl manzaraları ile eşsiz manzaralarda konaklama olanağı sunar.

  • Sapanca Gölü’nde pek çok aktiviteye katılarak eğlenceli ve farklı günler geçirebilirsiniz.

  • İstanbul’a ve çevre şehirlere oldukça yakın olması ile istediğiniz zaman hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz.

  • Muhafazakar bungalov, çocuk havuzlu bungalov, ısıtmalı havuzlu bungalov, jakuzili bungalov gibi birçok farklı özelliğe sahip Sapanca bungalov ev tipi arasından istediğinizi kiralayabilirsiniz.

Sapanca Bungalov Ev Rahatlığı İle Konaklama Keyfi

Konforuyla öne çıkan, Sapanca bungalov evler rahatlığı ile konaklamak keyifli ve huzurlu hale gelmektedir. Doğayla iç içe konumlanan, eşsiz manzaralarla misafirlerinin huzurlu günler geçirmesine katkıda bulunan Sapanca bungalov ev, tatil severlerin önemli konaklama tercihleri arasındadır. Tertemiz orman havası, kuş cıvıltıları ve gölde yüzen sevimli ördeklerin eşliğinde muazzam bir atmosferde tüm yorgunluğunuzu ve stresinizi atabilir, mental ve fiziksel açıdan dinlenebilirsiniz. Villa Reyonu adresinden birbirinden güzel yüzlerce Sapanca bungalov ev portföyü arasından zevkinize ve bütçenize en uygun olanı seçerek huzurlu doğa tatilinize başlayabilirsiniz. Erken rezervasyon fırsatları ile de cazip fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz.