Kadınlar kategorisinde İstanbul Barosu A Kadın Voleybol Takımı Şampiyon oldu.

Bu katagorideki, bireysel ödüllerde Av. Gökçe Taş En Değerli Oyuncu, Av. Alara Yücel En İyi Pasör, Av. Ecenur Topuz En İyi Smaçör seçildi.

Erkekler kategorisinde İstanbul Barosu Turkuaz Erkek Voleybol Takımı Şampiyon olurken, finalist İstanbul Barosu Erkek Voleybol Takımı 2.lik kupasını kazandı.

Bu katagorideki bireysel ödüllerde ise, İstanbul Barosu Turkuaz Erkek Voleybol Takımı sporcularından Mehmet Yıldız En Değerli Oyuncu, Av. Mehmet Burak Küçükislamoğlu En İyi Pasör, Aziz Ernazarov En İyi Orta Oyuncu, Mustafa Selçuk Uyar En İyi Smaçör, İstanbul Barosu Erkek Voleybol Takımı sporcularından Av. Burak Çayır En iyi Smaçör, Av. Gökberk Görücü En İyi Libero, Av. Emirhan Özdinçer En İyi Orta Oyuncu seçildi.

İstanbul Barosu 1878 Erkek Voleybol Takımı sporcusu Burak Kılıç ise turnuvayı En Centilmen Sporcu ödülü ile tamamladı.

TVF Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan final gününde İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, Spor ve Spor Hukuku Komisyonu’ndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Burcu Arslan ile Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Tutku Dinçer takımları salonda yalnız bırakmadı.

İstanbul Barosu'ndan yapılan açıklamada "Turnuvada Baromuzu temsil eden İstanbul Barosu B Kadın Voleybol Takımı ve İstanbul Barosu 1878 Erkek Voleybol Takımılarını da Baromuza yakışır, centilmence mücadeleleri ve başarıları için tebrik ediyoruz." denildi.