Tesettür Abiye Seçimi

Özellikle ilk kez tesettür abiye seçimi yapacak kadınların dikkat etmesi gereken pek çok kriter vardır. Kadınların abiye içinde güzel ve şık görünmesinin yanı sıra doğru tercih yapmasını da sağlayacak kriterler şu şekildedir:

·         Abiye seçerken öncelikle giyilecek zaman ve yer oldukça önemlidir. Eğer kına ya da sade nikah töreninde giyilecekse sade modeller ve renkler tercih edilebilir.

·         Şal, ayakkabı, makyaj ve çantanın abiyenin modeline ve rengine uyumlu olması gereklidir. Abiyenin kendini göstermesi için makyajda ve başörtüsünde abartıya kaçılmaması önemlidir.

·         Bedene ve vücut tipine uygun abiye tercih edilmelidir. Kilolu veya orta yaşlarda kadınlar daha sade ve düz kesimli tesettür takım modelleri giyebilir.

·         Hareket etmeyi kolaylaştıran, bedeni sıkmayan abiyeleri tercih edilmelidir.

·         Kaliteli ve pamuklu kumaşlardan üretilmiş abiyeleri giymek önemlidir.

·         Ten rengine uygun abiye rengini tercih etmek gereklidir.

·         Mevsime uygun abiyeler giyilmelidir.

Kişinin zevkine uygun tesettür abiye tercih etmesi de abiye seçerken dikkat edilmesi gereken önemli bir noktadır. Aynı zamanda modaya uygun modelleri giymek de havalı bir görünüm kazandırır.

Tesettür Abiye Nasıl Kombinlenir?

“Tesettür abiye nasıl kombinlenir?” sorusunun cevabı tesettürlü kadınlar tarafından merak edilir. Tesettür tarzdaki abiyeyi kombin ederken abiyenin rengi ve modeli öne çıkar. Kıyafetin rengini ve modelini yansıtacak başörtüsü takmak güzel bir kombin yaratmaya neden olabilir. Eğer abiye açık renklerdeyse, koyu renkli başörtüsü takmak doğru bir tercihtir. Aynı zamanda abiyeye uygun renklerde makyaj yapmak da şık bir kombin yaratır.

Hareketli ve desenli bir abiye tercih edildiğinde aksesuar kullanımında abartıya kaçmamak önemlidir. Daha zarif, küçük ve sade aksesuarlar kullanmak şık görünmeye sebep olur. Bunun yanı sıra ayakkabı seçiminde de dikkatli olmak önemlidir. Eğer abiye çok uzunsa, yüksek topuklu ayakkabılar tercih etmek gereklidir. Ayrıca elbisenin rengine uyumlu olacak ayakkabılar giyilmelidir.

En Güzel Tesettür Abiye Modelleri Kâmil Keskin'de

Tesettür abiye modellerinin skalası oldukça geniştir. Her zevke, yaşa ve beden ölçülerine uygun abiye çeşitleri vardır. Çeşitli tesettür giyim satan firmalar arasında kaliteli ve güzel ürünleriyle ilgi çeken Kâmil Keskin uygun fiyatları abiyeleriyle de beğeni toplar. Taşlı, drapeli, kuşaklı, organze, pileli, yakalı, büzgülü gibi modeller oldukça dikkat çeker.

Mavi, gri, yeşil, pembe, lila, beyaz, krem, bordo, siyah, kırmızı gibi renk seçenekleriyle dikkat çeken abiyeler tesettürlü kadınların beğenisini kazanır. Kaliteli kumaşlarıyla uzun süre kullanım olanağı tanıyan bu abiyelere Kâmil Keskin firması üzerinden uygun fiyatlarla satın almak mümkündür.