Başkanlık ve Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar salonunda farklı günlerde düzenlenen törenle toplam 25 stajyer avukat yemin ederek avukatlığa adım attı. Tören, Baro Başkanı Av.Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sınırlı sayıda misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

Sıra ile salona alınan ve avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatlarını alan genç avukatlar; Numan Özkarakaş, Nurbanu Kalkan, Faruk Özbek, Ceylan Gülşen, Kemal Mert Bilgiç, Mert Kağan İsot, Sedanur Uyan, Alpgiray Lelik, Burak Cer, Efsun Eryürek, Hanne Yüksel, Hatice Berçin, Ramazan Özbey, Kübra Gökgöz, Ulviye Güney, Muhammed Uzman, Songül Ayan, Ömer Yiğit, Özlem Ormanoğlu, Mustafa Cem Çubukoğlu, Mustafa Anıl Güzey, Ahmet Berkay Özsoy, Altuğ Uluyurt, Abdurrahman Karaduman, Furkan Sönmezler ve Sümeyye Nur Emine duygu ve düşüncelerini ifade ederken ailelerine, Baro’ya ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.

Avukatlığa kabul töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana Barosu ailesine katılan yeni meslektaşlarımızın başarılı birer Avukat olacağına inandığını belirtti.