Bir yıl süren staj dönemini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlara, Başkanlık makamında düzenlenen törenle ruhsatları takdim edildi.

Törene Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, yönetim kurulu üyeleri, avukatlar, aileler ve davetliler katıldı.

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, törende yaptığı konuşmada meslektaşlarını, ailelerini ve büro avukatlarını kutlayarak, başarılar diledi.

“MESLEK HEYECANINIZ HİÇ SOLMASIN”

Av. Gökayaz, avukatlık mesleğinin onurlu ve vakarı yüksek bir meslek olduğunu belirterek, “Bugün bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ruhsat alacak meslektaşlarımın meslek üstatlarından aldıkları bayrağı yılmadan, korkmadan, inatla çalışarak daha yukarılara taşıyacaklarına inancım tamdır. Bugün aramıza katılan meslektaşlarıma meslek heyecanlarının hiç solmadığı güzel bir meslek yaşamı diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Av. Gökayaz’ın konuşmasının ardından ruhsat alacak stajyer avukatlar sırasıyla yemin etti. Avukatlık mesleğine adım atan meslektaşlarımız, ailelerinin gururlu bakışları altında cübbeleri giyerek, ruhsatlarını teslim aldılar.

Savunma ordusuna katılan avukatlar şu isimlerden oluştu: Gamze Çapar, Fatma Nur Uzunoğlu, Eda Nur Erdoğan, Osman Özerli, Hasan Berki Çelik, Semih Buğra Akıllı.

Tören, ruhsatları takdim edilen avukatların duygu ve düşüncelerini ifade eden konuşmalarıyla sona erdi.