Trafikte her zaman riskler vardır ve bu nedenle zorunlu trafik sigortası yaptırmak, hem sizin hem de diğer sürücülerin güvenliği açısından son derece önemlidir. Zorunlu trafik sigortası, aracınızın başka bir araca veya kişiye verebileceği zararları finansal olarak karşılamak için tasarlanmış bir sigorta poliçesidir.

Trafik sigortası teklifleri, poliçenin kapsamına, aracınızın özelliklerine ve sürücü geçmişinize göre değişebilir. Ancak, Dijipol.com'da en uygun trafik sigortası tekliflerini bulabilirsiniz. Uygun fiyatlarımızla, aracınızı ve kendinizi olası zararlardan koruyabilirsiniz.

Zorunlu trafik sigortası, yasal olarak tüm araç sahipleri tarafından yaptırılması gereken bir sigorta türüdür. Trafikte bir kaza meydana gelmesi durumunda, zorunlu trafik sigortası size aracınızın veya diğer araçların verebileceği zararları karşılamak için finansal koruma sağlar. Bu nedenle, trafik sigortası teklifleri arasından en uygun fiyatlı olanını seçmek, aracınızı ve sizi finansal açıdan korumanın en önemli yollarından biridir.

Zorunlu trafik sigortası kaza durumunda karşı tarafın hasarını 120 bin TL’ye kadar karşılar. 120 bin TL’nin üstündeki hasarlar çarpan sürücüden tahsil edilmektedir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için zorunlu trafik sigortası poliçenize ek olarak sınırsız “İhtiyari Mali Mesuliyet” sigortası yaptırabilirsiniz. Bu durumda karşı tarafın hasarı 120 bin TL’yi aşsa bile trafik poliçenize eklediğiniz sınırsız ihtiyari mali mesuliyet sigortası hasarın tamamını karşılamaktadır.

Siz de dijipol.com’a girerek 35’ten fazla sigorta şirketinin fiyatlarını anında karşılaştırabilir, size en uygun zorunlu trafik sigortasına avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Dijipol.com’un hediye çeki ve özel indirim fırsatlarından yararlanmak için hemen tıklayın.

https://www.dijipol.com/zorunlu-trafik-sigortasi