Alabama eyaletinin Huntsville kentinde yaşayan Alva Johnson, söz konusu olayın 2016 Ağustos ayında Florida’nın Tampa kentinde, Trump’ın kampanya ekibi ve gönüllülerle bir araya geldiği sırada yaşandığını iddia etti. Johnson, Trump’ın ‘ellerini tuttuğunu ve bırakmadığı’ yüzünü hafif yana çevirdiğinden dudağının köşesini öptüğünü iddia etti. Mahkemeye yapılan başvuruda, bu istenmeyen öpücüğün davalıda duygusal stres, psikolojik travma, aşağılanma şeklinde yansımaları olduğu belirtildi. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders ise iddiaların kurgu olduğunu öne sürerek orada bulunan diğer kişilerin böyle bir şeye tanık olmadığını savundu.
Trump’a personelden ‘öpücük’ davası
ABD Başkanı Donald Trump’ın 2016 kampanya ekibinde yer alan Alva Johnson isimli kadın, Florida’da bir toplantı sırasında kendisini zorla öptüğü gerekçesiyle Trump’ı dava etti.
Trend Haberler
11. YARGI PAKETİNDE YER ALAN İNFAZ KANUNU DEĞİŞİKLİĞİNE DAİR DEĞERLENDİRME
Miras davasında duruşma, hastanın evinde görüldü
ARABULUCULUK TUTANAĞININ UYAP ÜZERİNDEN ERİŞİLEBİLİR OLMASI NEDENİYLE BELGENİN FOTOKOPİSİNİN SUNULMASI İLE YETİNİLMESİ, TUTANAK ASLI VEYA ARABULUCU TARAFINDAN ONAYLANMIŞ BİR SURETİNİN SUNULMAMASI DAVANIN USULDEN REDDİNE YOL AÇAR
Vakıf üniversitelerinin hukuk kontenjanları önemli ölçüde düşürülecek!
Duruşmaya giderken trafik kazası geçiren avukat hayatını kaybetti
ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ DAVASI
Ankara Barosu 2026 yılı 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi'
YARGITAY 2. HUKUK DAİRESİ'NİN AİLE KONUTU NEDENİNE DAYANAN TAPU İPTAL VE TESCİL DAVASINA İLİŞKİN KARARLARI
İstanbul Barosu'ndan 'Avukat Alpaslan Köybaşı' açıklaması: İddialar doğru değil
Yargılamanın Süresi ve Adil Yargılanma Hakkı





