Valiz tercihiniz ile yolculuk esnasında ihtiyaç duyduğunuz eşyaları yanınızda güvenli bir şekilde taşıyabilirsiniz. Yolculuğa çıkmadan önce doğru valizi tercih edebilmeniz için öncelikle seyahat planı yapmanız gerekmektedir. Nasıl bir yere gideceğiniz, gittiğiniz yerde ne kadar kalacağınız ve bu yerde ne tarz kıyafetlere ihtiyacınızın olacağı gibi soruların cevaplarına göre bavulunuza kaç parça eşya koymanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Buna göre tercih etmeniz gereken bavulun kabin boy, orta ya da büyük boy olması gerektiğini seçebilirsiniz. Ayrıca modellerimize göz atarak su ve toz geçirmeyen, fonksiyonel, bol bölmeli valizlerimiz ile eşyalarınızı çok daha düzgün bir şekilde valize yerleştirebilirsiniz.

Çok Sayıda Giysi ve Eşya Taşınmasını Sağlayan Büyük Boy Valizler

Büyük boy valiz modellerimiz ile çok sayıda eşyanızı valize sığdırabilirsiniz. Bu sayede uzun seyahatlere çıkacağınız zaman birden fazla valiz taşımanıza veya bazı eşyalarınızı bırakmanıza gerek kalmamaktadır. Eşyalarınızın bavulun içerisine düzenli bir şekilde yerleştirilmesini sağlayacak bölmeleri bulunduğu için valiz boşaltılırken eşyalar dolaba da kısa süre içerisinde düzenli bir şekilde yerleştirilebilmektedir. Güçlü gövde yapısına sahip olan büyük boy valizlerimiz ile dış etkenlerden korunmak mümkün olmaktadır. Kötü hava koşullarına karşı dayanıklı olan valizlerimiz aynı zamanda tozun içerisine girmesini engelleyen dikişlere de sahiptir. Darbe ve basınca karşı oldukça dayanıklı olan modellerimizdir. Fonksiyonel olmalarının yanı sıra ergonomik de olan büyük boy valizlerimiz geniş bir iç hacme sahiptirler.

Bagaj Kotasına Takılmayacağınız Orta Boy Valizler

Seyahate çıkarken gidilen yerde kullanılacak olan eşyaların ve giysilerin yerleştirilebileceği orta boy valiz ile uçuşlarda bagaj kotasına takılma problemi de yaşamamaktasınız. Çünkü düşük ağırlıklı malzemelerden yapılan bir bavul modelidir. Orta boy valizlerimiz içerisinde daha ergonomik olmalarını sağlamak için çekçekli modeller bulunmaktadır. Teleskopik çekçekler ise yüksekliğin de ayarlanabilmesini sağlamaktadır. Orta boy valizlerimizin birçoğu fermuarlı bir tasarıma sahip olmaktadır. Parmaklarınızla rahatlıkla kaplayabileceğiniz fermuar kopçaları olduğu için seyahat esnasında bavulunuzu istediğiniz gibi kullanabilmektesiniz. Cep ve fermuar detayları sayesinde orta boy valiz modellerimize çok sayıda eşyanızı sığdırabilmeniz mümkün olmaktadır. Orta boy valiz modellerimizde birçok bölme olduğu için farklı kategorilere ait olan eşyalar hijyenik ve korunaklı şekilde taşınabilmektedir.

Pratik Eşya Taşıma İçin Kabin Boy Valiz

Kısa süreli yolculuklarınızda zarar görmesini istemediğiniz önemli eşyalarınızı kabin boy valiz ile taşıyabilirsiniz. Uçakta kabin boy valizi yanınıza alabilmeniz mümkündür. Ancak kabin boy valizin içerisinde koyacaklarınız konusundaki sınırlandırmalar uçuşunuzun olduğu havayolu şirketi tarafından belirlenmektedir. adresinde yer alan kaliteli kabin boy valiz modellerimiz su geçirmeyen, ısıya dayanıklı, leke tutmayan, darbe ve dirençlere karşı dirençli malzemelerden üretilmişlerdir. Eşyalarınızı yanınızda güvenli bir şekilde götürmek ve zaman kazanmak istediğiniz durumlar için taşıması pratik olan farklı renk ve desenlere sahip kabin boy valiz modellerimiz bulunmaktadır.