T.C.

ADALET BAKANLIĞINDAN


29 Aralık 2019 tarihinde yapılan adli yargı hâkim ve savcı adaylığı, idari yargı hâkim adaylığı, avukatlık mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavı sonuçlarına göre mülakata katılmaya hak kazanan adaylar ile hukuk alanında doktora yapmış olup bu kapsamda mülakata başvuran adaylar gerekli bilgi ve belgelerini https://www.turkiye.gov.tr/ internet sayfasından elektronik ortamda 11-18 Şubat 2020 tarihleri arasında eksiksiz ve tam olarak doldurmaları gerekmektedir.
 
Mülakat Başvurusu İçin TIKLAYINIZ.

İlgililere önemle duyurulur.

DUYURU


1) 29 Aralık 2019 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan adli yargı hâkim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavlarında başarı olup, mülakata katılmaya hak kazanan adayların mülakat günü, yeri ve saati için TIKLAYINIZ.


2) 29 Aralık 2019 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan idari yargı hâkim adaylığı yazılı yarışma sınavlarında başarı olup, mülakata katılmaya hak kazanan adayların mülakat günü, yeri ve saati için TIKLAYINIZ.


3) 29 Aralık 2019 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan avukat mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavlarında başarı olup, mülakata katılmaya hak kazanan adayların mülakat günü, yeri ve saati için TIKLAYINIZ.