Sevgilinize hediye olarak ne almanız gerektiğinden emin olamıyor ya da tekrara düştüğünüzü hissediyorsanız size yenilikçi hediyeler bulabileceğiniz Muhiku’dan bahsetmek istiyoruz. Son dönemde çıkardığı hediye kutularıyla isminden söz ettiren şirket, yalnızca sevgiliye değil anneye, babaya, kız kardeşe, en yakın arkadaşa yönelik opsiyonlar da sunuyor. Böylelikle istediğiniz kişiye özel günlerde seçtiğiniz hediye kutusunu gönderebiliyorsunuz. Fakat biz en çok merak edilen sevgiliye hediye kutularından bahsedeceğiz.

Son birkaç yılda kahve ve kitap kutuları çok popüler hale geldi. Her ay seçmiş olduğunuz kitaplardan arasından birini filtre kahveler ve farklı içeriklerle gönderen pek çok site var. Kutudan ne çıkacağını size ulaşana kadar bilmediğiniz bu abonelik sistemi Türkiye’de gençler arasında sevilse de genellikle verilen paraya değmediği düşüncesiyle uzun soluklu olmuyor. Bunda sürekli yükselen döviz kurlarının da etkisi büyük. Sonuçta günlük hayatımızda aldığımız çoğu şeyin fiyatı yükseliyor ve bu yüzden de sürpriz kutular için çok düşük ücretler ödemek yeterli olmuyor. İçeriğin seçilemiyor oluşu da insanlarda kendi istediğim şeylere para vermek yerine neden sürpriz bir ürüne para vereyim düşüncesi yaratabiliyor. Buna rağmen sürpriz kutu sistemiyle binlerce insana ulaşan ve insanların sadece kendileri için değil sevgilileri için de aldığı Muhiku kutularında artık tek seçeneğiniz de bu değil.

Sürpriz abonelik kutularının uygun fiyatları ve kaliteli içerikleri sayesinde bu alanda rekabetin içinden sıyrılan Muhiku, uzun süredir konsept hediye kutuları da tasarlamaya başladı. Bu şekilde insanların neye para ödediğini bilerek aldığı, içinde çeşit çeşit ürünlerin bulunduğu farklı konseptlerde kutular hazırlayarak satışa sundu. Zaman ilerledikçe müşterilerinden aldığı yorumlar doğrultusunda bu hediye setlerine yan ürün ekleme seçeneği sunan ve son güncellemesiyle birlikte kendi kutunuzu hazırlamanızı sağlayacak yepyeni bir sistemi de bünyesine ekleyen Muhiku, sevgiliye hediye arayışınızda en büyük yardımcınız olacak.

Konsept Hediye Kutusu Nedir?

Muhiku’nun gelişim evrelerinden bahsederken konsept hediye kutuları tasarladığından bahsettik. Fakat herkes bu konuya aşina olmayabilir. Dilerseniz önce bu kavramın ne anlama geldiğinden bahsedelim.

Ekstra paketlenmesine gerek olmayan özel bir kutu içerisinde belirli bir temaya uygun farklı ürünlerin yer aldığı setlere konsept hediye kutusu deniyor. Bu tema yılbaşı, Babalar Günü, doğum günü farklı özel günler olabileceği gibi kitap-kahve, çay-tütsü, çikolata, güzellik-bakım gibi farklı alanları da kapsayabilir. Geniş bir seçim alanı sunması ve tek hediyeye sıkışmış hissi vermediği için son dönemlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Son dönemlerde aldığınız hediyeler birbirine benzemeye başladıysa ya da böyle bir konseptin sevdiklerinizi mutlu edeceğini düşünüyorsanız Muhiku’yu deneyebilirsiniz. Aradığınız özelliklerde gayet şık seçenekler bulabileceğinize eminiz.

Bahsettiğimiz sitenin en güzel yanı bu fikre ısınan kişiler için oldukça özgür bir ortam sağlaması. Yani hazır kutular arasından seçim yapmak zorunda değilsiniz. Onları geliştirebileceğiniz gibi her bir ürünü kendiniz de seçebilirsiniz. Bu sayede yakınlarınızın ihtiyaçlarına cevap veren, günlük hayatlarında severek kullanacakları hediyeler hazırlayabilirsiniz. Harcamak istediğiniz paraya göre ucuz veya pahalı bir hediye oluşturabilir; kendi emeğinizle, kendi zevkinizle tamamen karşınızdaki kişiye özel bir armağan sunabilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Kutusu Çeşitleri

Sevgiliye alınacak hediyenin kullanışlı olması ve göze hitap etmesinin yanında romantik izler de taşıması beklenir. Bu konuda birbirinden şık çözümlerle bizi büyük bir uğraştan kurtaran Muhiku, erkeğe ve kadına ayrı alternatifler sunuyor. İlişkinin birlikte bir şeyler paylaştıkça güçlendiğini düşünen ekip, sevgiliye hediye seçeneklerinde genellikle iki kişinin beraber yapmaktan keyif alacağı aktiviteler sunmaya gayret ediyor. Paylaştıkça lezzetlenen çikolatalar, ikili kupalar, farklı coğrafyalardan kahveler ve çaylar, sevgililerin romantik anlarına değer katacak ürünlerden bazıları.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu, tam da böyle bir alternatif. İçinde Kolombiya ve Kenya filtre kahvelerinin yanında Godiva Masterpieces çikolata, iki adet kupa, kırımızı kalpli kutuda mum ve kahveler hakkında bilgi veren kartlar bulunuyor. Tabii ki Muhiku’dan alışverişiniz esnasında dilediğiniz mesajı yazarak sevgilinizin hediyesinin içerisinden çıkmasını istediğiniz bir not da ekleyebiliyorsunuz.

Erkek sevgiliye hediye olarak Kahve Keyfi adı verilen seti değerlendirebilirsiniz. İçerisinde şeftali notalarıona sahip Etiyopya ve çikolata-erik notalarına sahip El Salvador kahveleri, benzersiz kremalı kahve kokusuna sahip aromatik mum, yüz-sakal temizliğinde kullanabilmesi için portakal ve tarçın kokulu sabun, 4 farklı kokuya sahip tütsü ve tütsü kayığı bulunan bu setin içerisine dilerseniz bir de kitap ekleyebilirsiniz. Oldukça uygun bir fiyata sahip olduğu için bütçenizi de sarsmadan harika bir kutu armağan edebilirsiniz.

Hem kadın hem de erkeğe hitap eden kutulara bakacak olursak karşımıza ilk olarak İyi ki Doğdun Hediye Kutusu çıkıyor. Sevgiliye doğum günü hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bu kutuda keyifli bir deneyim yaşamasını sağlayacak parafin jel mum kiti, eğlenceli desenlere sahip çorap, kahve, kupa, çikolata ve doğum günü tebrik kartı yer alıyor. Kutu bir erkeğe gidecekse içine minik ahşap çerçeveler eklenebileceği gibi kadına gidecekse Renkler Sokağı adındaki büyükler için boyama kitabı da ekstra olarak konulabilir. Bunun gibi işlemleri kullanımı oldukça kolay olan sitede tek tıkla halledebilirsiniz.

Sevgilinize hediye almanız konusunda size yardımcı olacağını düşündüğümüz bir siteden bahsettik. Umarız sevdiklerinizle mutlu geçireceğiniz ve yüzlerine tebessüm kondurabileceğiniz nice güzel günleriniz olur.