Analiz sonrası katılımcılar sorularını sordu

Ceza Adaleti ve Krimonoloji Kulübü üyesi öğrenciler, 12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde gösterilen "Damdaki Kadın", "Sürü" ve "1976" filmlerinin adalet yönünden nasıl işlendiği analiz ettiler ve katılımcılardan gelen soruları cevapladılar.

ILSA İstanbul üyesi öğrenciler, 12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde gösterilen "Tori ve Lokita", "Biz de Ölmüş Olabilirdik" ve "Elveda Bay Haffmann"  filmlerinin adalet yönünden nasıl işlendiği analiz ettiler ve katılımcılardan gelen soruları cevapladılar. 

Kadın Hakları Kulübü üyesi öğrenciler, 12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde gösterilen "Yusufçuklar" ve "Aşk" filmlerinin adalet yönünden nasıl işlendiği analiz ettiler ve katılımcılardan gelen soruları cevapladılar. 

Sinema Kulübü üyesi öğrenciler 12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde gösterilen "Seni Ben Kurtaracağım" ve "Sessiz Kız", filmlerinin adalet yönünden nasıl işlendiği analiz ettiler ve katılımcılardan gelen soruları cevapladılar. 

Hukuk ve Kültür kulübü üyesi öğrenciler 12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde gösterilen "Bir Zamanlar Gelecek: 2121" ve "Palmiyeler ve Gerilim Hatları"  filmlerinin adalet yönünden nasıl işlendiği analiz ettiler ve katılımcılardan gelen soruları cevapladılar.