Adliye Binasındaki Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar salonunda gerçekleşen törene Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, yönetim kurulu üyesi Av. Nevzat Elçi , avukatlar ve ruhsat alacak genç avukatların birinci derece yakınları katıldı.

Ruhsat töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, zorlu süreci başarıyla atlatan ve mesleğe adım atan tüm meslektaşlarını tebrik etti.

Genç meslektaşlarına emeği geçen ailelerini, büro avukatlarını da kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı diledi.

Avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün elinden alan genç avukatlar; Habibe Güngör, Ömer Günen, Ahmet Emin Sarpkaya, Sultan Nur Keloğlu, Radua Gökdemiroğlu, Hüseyin Emre Aydın, Ekrem Ziya Üstindağ, Esma Yaren Evcil, Feride Çolak Sabriye Yıldırım, Mehmet Furkan Başaran ve Ozan Hekimoğlu da ailelerine, Adana Barosu’na ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler. 

Staj dönemini tamamlayan genç avukatlara  cübbelerini;  Av. Nesrin Kaçar, Av. Selin Portakalcı, Av. Hamza Demir, Av. Nuri Şahin, Av. Aytaç Er, Av. Mustafa Eser, Av. Nevzat Elçi, Av. Sabahattin Gümüş ve Av. M. Ali Önal giydirdi.