Konya'da Baro Başkanı Av. Oktay Unkur, Yönetim Kurulu üyeleri ve TBB delegeleri tarafından karşılanan Sağkan, Adliye binasında meslektaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Baro bünyesinde faaliyet gösteren Avukat Hakları Merkezi'ni de ziyaret eden Sağkan, burada sürdürülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Baro Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte stajyer avukatlarla buluşan Sağkan, genç meslektaşlarla deneyimlerini paylaştı.

Birlik Başkanı Sağkan, Konya Barosu tarafından düzenlenen plaket törenine de katıldı. Meslekte 40. ve 50. yılını dolduran ustalara on yıllar boyunca verdikleri hak mücadelesi için teşekkür eden Birlik Başkanı, Baro Başkanı Av. Oktay Unkur ile birlikte plaket takdiminde bulundu.

Konya'da gün boyu farklı kıdeme sahip meslektaşlarla buluşma fırsatı bulan Sağkan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuki Araştırmalar ve Gelişim Topluluğu ile Hukukta Kazanım Topluluğu tarafından düzenlenen Kariyer Zirvesi etkinliğinde de geleceğin hukukçularıyla buluşarak mesleki deneyimlerini paylaştı ve akademisyenlerle sohbet etti. Etkinliğin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Koyuncu Sağkan'a bir plaket takdim etti.

Konya Barosu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri eşliğinde bir dizi ziyaret de gerçekleştiren Sağkan; Konya Valisi Vahdettin Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay'la makamlarında bir araya geldi.