Özellikle Afro dalgası yaptıranlar her zaman üst düzeyde bir şıklık elde etmek isterler. Bu noktada Afro dalgası modelini profesyonel düzeyde uygulayabilen yerleri tercih etmek her zaman önerilmektedir. Ancak bu sayede tam da beklediğiniz şık görünüme kavuşmak mümkün olmaktadır.

Ben de Afro dalgası yaptırmayı istediğimden bu uygulamayı yapan profesyonel salonları araştırarak işe başladım. İstanbul da yaşayanlar için birçok salon alternatifi var. Özelliklede sokak trendleri ile yakından ilgilenen birisi olarak; Afro saç dalgası modelini ve uygulayan salonları enine boyuna araştırdım. Hem yorumlara hem de görsellere dayanarak Beylikdüzü Togo Stüdyo da karar kıldım.

Afro saç dalgasını yaptırmayı düşünenlerin merak ettikleri pek çok soruları vardır. Öncelikli olarak saçlarınıza balmumu falan sürmüyorlar. Bunu araştırma yaparken okumuştum ama yok öyle bir şey. Canınız öyle öldüm bittim diyecek kadar acımıyor. Ufak tefek hissediyorsunuz tabii ki. Yüzünüzde bir kaç gün lifting etkisi yapıyor ki en sevdiğim kısım da buydu. Resmen cilt düzleşiyor saçlar gerdiği için.

Afro Saç Dalgasının Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Afro saç dalgası modeli pek çok kişi tarafından beğeniliyor. Bir ortamda sıklıkla saçınız dikkat çekiyor. Fakat Afro saç dalgasında bakım işlemlerinden korkularak; Afro saç dalgasından sıklıkla vazgeçiliyor. Aslında günlük 5 dakika ayırarak bakım yapılıyor. Ve girdiğiniz her ortamda ilgiyi üstünüze toplayan bir modele kavuşuyorsunuz. Afro saç dalgasında vazgeçenler bir daha düşünmelerini tavsiye ediyorum.

Genel olarak Afro saç dalgası bakım işlemlerinde yıkama aşaması pratiktir. Yıkama işlemlerinde kremsiz olan şampuan çeşitlerinin kullanılması daha doğru bir uygulama olur. Hafta 2 kez yıkanması Afro saç dalgası modeli için uygundur. Günlük bakımı da fön suyu işe kolayca yapılıyor.

Afro Saç Dalgası Kullanışlı Mıdır?

Kadınlar için saç modelleri her zaman için önemlidir.

Saçlarınızı yıpratmadan farklı renklerde kullanmak istiyorsanız; Afro saç dalgası modeli sizin için idealdir. Hem saçlarınız ile uğraşmadığınız için gündelik hayatta zamandan tasarruf yapabiliyorsunuz. Özelliklede sosyal hayatı daha geniş olan kadınlar için Afro saç dalgasını tavsiye edebilirim. Çünkü son zamanlarda sokak trendlerinde Afro saç dalgası modeli daha yoğun olarak tercih ediliyor.

Afro Saç Dalgası Hangi Yüz Tipi İçin Uygundur?

Saç modellerini belirler iken; yüz tipi her zaman için önemsenir. Eğer iyi kesim yapan bir salona işlem yaptırırsanız yüzünüze uygun kesiyorlar. Yüz tipiniz ve saçınız bire bir uyumlu oluyor.

Günümüzde Afro saç dalgasını yaptıran biri olarak; modelin kullanışlı olması yapısından faydalanmaktayım. Özelliklede her ortam saçları ile ön planda olmak isteyen kadınlara Afro saç dalgası modelini tavsiye ederim. Böylece kendi tarzınızı oluşturmak konusunda son derece etkili bir fırsata da sahip olursunuz!