Evde oturup bir yüksek lisans tezi ile bir doktora tezini bitirme telaşındayken kızımdan aldım haberi. Köprülerin tutulduğu ve askerin sokaklara indiğini öğrendim. Bir hukukçu olarak olaylar hala devam ediyorken düşüncelerimi belirtmek istedim. Ak Parti’nin hukuk alanındaki icraatlarını haksız uygulamalarını her zaman eleştirdim. Ancak hiç bir zaman seçilmiş bir hükümetin askeri darbe ile gitmesine de taraftar değilim. Başbakan, bunu askerin darbe yapmadığı, asker içinde bir grubun kalkışması olarak tanımladı. Ben darbe de olsa kalkışma da olsa sonuna kadar karşıyım darbeye.
Evimde sadece ülkemin haline üzülerek olan biteni anlamaya çalışıyorum. Bu girişimde her kim bulundu ise memlekete ne kadar büyük kötülük yaptıklarının farkındalar mı acaba? Saçma girişimler, darbe ya da kalkışma, memleketimi alt üst etmekten başka neye yaradı bugüne kadar?
Ben bugüne kadar her haksızlığa karşı olduğum gibi, darbeye de kalkışmaya da sonuna kadar karşıyım.
Hiç bir zaman başarsalar bile meşru olamayacak bir girişim olarak nitelendiriyorum ve siz darbeciler, geldiğiniz gibi ya da onurunuz varsa –japonlar gibi- harakiri yaparak çekilin gidin diyorum.
Trend Haberler
Adalet Bakanı Gürlek 'e-Avukat uygulaması'nı tanıttı
TAKİP DOSYASININ YENİLENMESİ TALEBİ TAKİBİN DEVAMINI SAĞLAMAYA YÖNELİK İCRA İŞLEMİ OLMADIĞINDAN ZAMANAŞIMI SÜRESİNİ KESMEZ
Duruşmada kalp krizi geçiren Savcı Ayhan Uyumaz vefat etti
Dilekçesinde yapay zekanın 'uydurma' künyelerini kullanan avukata soruşturma!
Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun
ÖDEME EMRİNİN İPTALİ DAVASI
İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarının 2026 Yılı Kararnamesi yayımlandı
Denizli Baro Başkanı ile birlikte 12 avukat gözaltına alındı
Adliyede polise talimat veren 'sahte savcı' tutuklandı
12. YARGI PAKETİNİN İÇERİĞİNDE NELER VAR?