Gıda takviyeleri ile yakından ilgilenenlerin karşısına çıkacak olan ürünlerden birisi Kibarlı Reishi Mantarı, içeriğinde bulundurduğu besin özleri ile bitkisel tedavilerde tercih edilmektedir. Doktorların önerisi üzerine kullanılması gereken bu ürünün içerisinde Reishi mantarı ekstresi, Maitake mantarı ekstresi, Shiitake mantarı ekstresi, C Vitamini ve Astaksantin belirli ölçülerde kullanılmıştır.

Tüm bu ürünlerin kullanımı ile Kibarlı Reishi Mantarı ürününü formülize eden Hakan Özkul ve kibarlı uzmanları, ürün içerisinde herhangi bir kimyasal maddenin bulunmadığına dair garantiyi vermektedir. Ürünlerle ilgili olarak tüm merak ettiklerinizi internet üzerinden takip edebileceğiniz Kibarlı markası, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı olarak karşınıza çıkmaktadır.

Sayın Özkul, 1967 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. İzmit Lisesi ve Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olarak, kendisini tıp dünyasının dışında aromatik bitkilerle ilgili olarak geliştirmiştir. Bunun neticesinde üretimini gerçekleştirdiği Kibarlı ürünleri ile bitkisel gıda takviyelerine çeşitlilik kazandırmıştır.

Kibarlı Ürünlerinin Kullanımı

Bu ürünleri kullanan kişiler tarafından herhangi bir olumsuz yorum bulunmamasının yanı sıra, ürünleri kullanmadan önce bazı talimatlara uyulması gerektiğinin altı çizilmektedir. Bitkisel ürünlere karşı alerjisi olan kişilerin yaşadığı mide veya deri problemlerinden uzak durabilmek için öncelikle ilgili ürün içeriğine alerjinizin olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir. Kibarlı Panax ürünlerinin ilaç olmadığını, bitkisel takviyeler kategorisinde yer aldığını unutmamanız gerekiyor.

Orijinal paketlerinde sahip olacağınız ürünlerin içeriğini ve ambalajlarında bulunan açıklamaları okuyarak gerekli bilgileri edinebilirsiniz. 12 yaşından küçük olan kişilerin ve bebek sahibi olan veya hamilelik süreci sonlanmayan kadınların kullanabilmesi içi doktor izni gereken Kibarlı ürünleri hakkında, daha detaylı bilgi için resmi satış kanallarını inceleyebilirsiniz. Güvenlik bantlı, bandrollü ve test edilip onaylanmış kaliteli içeriğiyle elde edeceğiniz orijinal ürünler, oldukça geniş bir yelpazede sizlere sunulmaktadır.