Fethiye'de 12 iş yerinden son zamanlarda gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Bölgedeki yaklaşık 120 saatlik güvenlik kamerası kaydını inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Seydikemer ilçesinde olduğu belirlenen A.A.Ö (23) ve S.Ö (21) düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Serbest bırakılan 2 kişi, bir saat sonra hırsızlık yapınca yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan iki şüpheli cezaevine gönderildi.
Serbest kalır kalmaz hırsızlık yaptı, tutuklandı...
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, hırsızlık yaptığı ileri sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakılan şüpheliler, 1 saat sonra tekrar hırsızlık yapınca tutuklandı.
Trend Haberler
İCRA DAİRELERİNİN KVKK M.28 KAPSAMINDA "İNFAZ MERCİ" OLARAK İSTİSNA KAPSAMINA ALINMASI
İŞ KAZASINDAN KAYNAKLANAN DAVA NEDENİYLE VEKİL TAYİN EDİLEN AVUKATIN VEKALET ÜCRETİ ALACAĞI DAVASINDA GÖREVLİ MAHKEME GENEL MAHKEMELERDİR
TABELADA "LAW OFFİCE" İBARESİNİN YER ALMASI - SOSYAL MEDYADA "BAŞARILI HUKUK BÜROSU" PAYLAŞIMLARI YAPILMASI
SANIĞI DURUŞMADA TEMSİL EDEN AVUKATIN VEKALETNAME İBRAZ ETMEMİŞ OLMASI, VEKALET ÜCRETİNE HAK KAZANMASINI ENGELLEMEZ
Hâkim ve Savcı Yardımcılarının Sözlü Sınava Tabi Tutulmasını, Eğitim ve Sınavlarının Yönetmelikle Düzenlenmesini Öngören Kuralların İptal Talebine İlişkin Karar
ARABULUCUCULUK ANLAŞMA BELGESİNİN İCRA EDİLEBİLİRLİĞİ
948 hakim ve savcının görev yeri değişti
Adliyede bir zimmet skandalı daha... Milyonlarca lirayı sanal bahiste kaybetmiş!
Avukat Meral Keskin vefat etti
Hukuk Fakültesi öğrencisi, 50’den fazla kişiyi 1 milyon TL dolandırmış!



