Eskişehir Barosunda gerçekleştirilen başkanlık seçiminde mevcut başkan Avukat Barış Günaydın yeniden göreve seçildi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan Barış Günaydın, bir dönem daha Eskişehir Barosu Başkanlığı görevini üstlenecek. Seçim kapsamında yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve Türkiye Barolar Birliği delegelikleri için de aday listeleri hazırlandı.

Barış Günaydın, seçim sonucunda yeniden başkanlık görevine seçilerek güven tazeledi. Yönetim kurulu için hazırlanan listede 10 avukat bulunuyor. Disiplin kurulunda beş, denetleme kurulunda üç ve Türkiye Barolar Birliği delegeliklerinde üç aday yer alıyor. Başkanlık dışında toplam 21 avukatın ismi oy pusulasında bulunuyor.

Baro yönetiminin yeni döneminde görev almak üzere hazırlanan listede Bora İmadoğlu, Kadriye Özkan Metin, Kağan Kadıoğlu, Ecir Ayaş, Ozan Akbe, Zübeyir Korkmaz, Funda Güney, Büşra Karadan Ünver, Görkem Şener ve Deniz Aşkın Şenel'in isimleri yer aldı.

Disiplin kurulu adayları arasında Dilek Gündoğan, Ali Can Ünal, Seren Karabıyık Öz, Yusuf Alperen Karakuş ve Efe Yolay bulunuyor. Denetleme kurulu için Fatih Selen, Elif Kozanlıoğlu ve Bilal Dağlı aday gösterildi.

Türkiye Barolar Birliği delegelikleri için ise Sahra Mutlu Kavas, Arif Geçkalan ve Emre Karaer'in isimleri açıklandı.

Baro Başkanı: Barış Günaydın

Yönetim Kurulu Adayları

Bora İmadoğlu
Kadriye Özkan Metin
Kağan Kadıoğlu
Ecir Ayaş
Ozan Akbe
Zübeyir Korkmaz
Funda Güney
Büşra Karadan Ünver
Görkem Şener
Deniz Aşkın Şenel

Disiplin Kurulu Adayları

Dilek Gündoğan
Ali Can Ünal
Seren Karabıyık Öz
Yusuf Alperen Karakuş
Efe Yolay

Denetleme Kurulu Adayları

Fatih Selen
Elif Kozanlıoğlu
Bilal Dağlı

Türkiye Barolar Birliği Delege Adayları

Sahra Mutlu Kavas
Arif Geçkalan
Emre Karaer