Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantımızın ardından yaptığı açıklamalarda adalet teşkilatımıza 20 bin yeni personel alımı yapılacağı müjdesini aziz milletimizle paylaştı. Adalet hizmetlerimizin etkinliğini ve sunumunun kalitesini daha da artırmak amacıyla zabıt kâtibi, destek personeli, infaz koruma memuru ve diğer ünvanlarda peyderpey toplamda 20 bin yeni personel alımı yapacağız. Hukukun üstünlüğünü esas alan, gecikmeyen ve öngörülebilir bir adalet sistemi vizyonuyla yürüttüğümüz çalışmalarda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, adalet politikalarımızın hayata geçirilmesinde her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Gücümüze güç katacak yeni çalışma arkadaşlarımıza adaletin tecellisi yolunda şimdiden başarılar diliyorum. Adalet teşkilatımıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Adalet hizmetlerimizin etkinliğini ve sunumunun kalitesini daha da artırmak amacıyla zabıt katibi, destek personeli, infaz koruma memuru ve diğer unvanlarda peyderpey toplamda 20 bin yeni personel alımı yapacağız” dedi.
Trend Haberler
ANAYASA MAHKEMESİNİN FAİZ ORANINA İLİŞKİN İPTAL KARARININ 31 TEMMUZ 2026 TARİHİNDEN ÖNCE AÇILAN DAVALARA ETKİSİ
CEZA İNFAZ KURUMLARINDA DİSİPLİN CEZALARININ ÖLÇÜLÜLÜK İLKESİ VE ETKİLİ YARGISAL DENETİM BAKIMINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yargıtay 5. Hukuk Dairesi'nin 22025/2119 E., 2025/13301 K. sayılı kararı
Yargıtay 3. Hukuk Dairesi'nin 2026/1042 E., 2026/1405 K. sayılı kararı
Yargıtay 12. Hukuk Dairesi'nin 2024/1734 E., 2024/7351 K. sayılı kararı
İCRA MAHKEMESİ, MENFİ TESPİT DAVASINI BEKLETİCİ MESELE YAPMAZ İSE DE MENFİ TESPİT DAVASININ KABULÜNE YÖNELİK KESİNLEŞMİŞ HÜKMÜ GÖZ ARDI EDEMEZ
DAVATEK KULLANIMA AÇILIYOR!
BORCU KAPATAN BİR BELGENİN SUNULMASI SAVUNMANIN GENİŞLETİLMESİ YASAĞI KAPSAMINA GİRMEZ
31 avukat hakkında gözaltı kararı, 39 farklı avukatlık bürosunda arama
YARGITAY’DAN KAT MÜLKİYETİ VE SİGORTA RÜCU DAVALARINDA GÖREVLİ MAHKEMEYE İLİŞKİN ÖNEMLİ BİR EMSAL KARAR
Next




